Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Rej­té­lyes dol­got mu­ta­tott...

Rej­té­lyes dol­got mu­ta­tott az idő­já­rási radar Ma­gyar­or­szág fe­lett! UFÓs dolog lehet benne?

Figyelt kérdés

A felvételeken kör alakban egy hatalmas alakzat látszik, aminek nem kellet volna ott lennie. Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken. Például legutóbb Svájcban, május 8-án! Vagy pár hónapja egy mexikói radarfelvételen

Úgy tűnik ufó lehetett ? [link]

2016. jún. 2. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
A reptoidok biztos megint bekapcsolták a HAARP-ot.
2016. jún. 2. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez spec, nem is rossz ötlet.

Mondjuk a Haarpőt le sem állították.

2016. jún. 2. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Goku éppen átváltozott Super Saiya-jin God-dá és az aurája okozta ezt a furcsa jelenséget. tudom, ott voltam ugyanis ellenem harcolt..

üdv, Broly voltam

2016. jún. 13. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:

"Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken."

Ha egy csomószor volt már ilyen meghibásodás, akkor miért gondolod, hogy ez nem az volt?

Ha mondjuk sokszor előfordul, hogy ha alágyújtasz, akkor felforr a teavíz, akkor miért kell mindjárt az UFO-kkal jönni, ha te is alágyújtottál és neked is felforrt?

azonban = hiszen

2018. jan. 10. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:

nem ufó volt. Hanem műszaki hiba.

Szerinted egy 1500 km átmérőjű csészealj feltűnés nélkül maradt volna????

csak attól hogy kitakarja a napot annyit hűl alatt a levegő, hogy 100+km/órás szél vihar támadna!

2018. jan. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!