Rejtélyes dolgot mutatott az időjárási radar Magyarország felett! UFÓs dolog lehet benne?
A felvételeken kör alakban egy hatalmas alakzat látszik, aminek nem kellet volna ott lennie. Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken. Például legutóbb Svájcban, május 8-án! Vagy pár hónapja egy mexikói radarfelvételen
Úgy tűnik ufó lehetett ? [link]
Ez spec, nem is rossz ötlet.
Mondjuk a Haarpőt le sem állították.
Goku éppen átváltozott Super Saiya-jin God-dá és az aurája okozta ezt a furcsa jelenséget. tudom, ott voltam ugyanis ellenem harcolt..
üdv, Broly voltam
"Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken."
Ha egy csomószor volt már ilyen meghibásodás, akkor miért gondolod, hogy ez nem az volt?
Ha mondjuk sokszor előfordul, hogy ha alágyújtasz, akkor felforr a teavíz, akkor miért kell mindjárt az UFO-kkal jönni, ha te is alágyújtottál és neked is felforrt?
azonban = hiszen
nem ufó volt. Hanem műszaki hiba.
Szerinted egy 1500 km átmérőjű csészealj feltűnés nélkül maradt volna????
csak attól hogy kitakarja a napot annyit hűl alatt a levegő, hogy 100+km/órás szél vihar támadna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!