Szerintetek nórmális dolog, hogy az egyik haverom kijelenti h az ufók elvitték -majd tagadja s elkezdi, ő ilyet nem mondott?
hmm.. lehet hogy ő úgy akarja letudni a dolgot, hogy magának is tagadja.. tehát "nem szeretném hogy igaz legyen, inkább elhitetem magammal hogy hazugság" Kb ez mehet nála..
Ez a könyv pont erről szól.. ha gonolod mutasd ezt meg a haverodnak, és mondd h olvassa el.. kíváncsi lennék az arcára mikor ahhoz a részhez ér...
Az első lehetséges és egyben legvalószínűbb válasz a kérdésedre: Hogy elfelejtette, mit hazudott neked, és most kicselezte saját magát.
Rátérnék a következő válaszra, miszerint az emlékeket szelektálják (vagy ahogy mondani szokták: törlik), így az alany nem emlékszik semmire. Sokan úgy halnak meg, hogy soha nem jönnek rá, őket is elvitték már.
Egy dolog viszont nem passzol a második lehetséges magyarázatban: Utólag nem szokásuk "törölni" az emlékeket, mert így teljesen értelmetlen az egész.
Akár az is meglehet, hogy keveset figyelsz a haverodra, és kicsit több szeretetet igényelne. Add meg neki. Talán a helyesírásban is tud segíteni.
A haverod mit szív?
Kérek én is.
Én nem zárom ki a földönkívüliek létezését, de ez ... :D
Két dolog lehetséges:
1- Hazudik és kész.
2- Nem hazudik, megtörtént, de már megbánta hogy elmondta. Lehet túl sok inzultus érte ez miatt, és kiröhögték érte, sértegették stb. Az ilyeneket nem szokása elmondani az embereknek, csak a családnak vagy abban, akiben megbízik: a barátjának. Te elhitted neki? Még én is nehezen hinném el a helyedben. ÉS ezért lehet vissza vonta, hogy inkább mégsem történt semmi, ő ilyet nem mondott. Hogy ne legyen ez a téma továbbra is, mert szorong miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!