A fekete ruhás emberek léteznek szerintetek?
Állítólag olyankor jelennek meg, amikor valakik UFO-kkal kerülnek kapcsolatba és meggyőzik őket, hogy ne beszéljenek róla senkinek. Állítólag van egy tudat módosító, emlék kitörlő készülékük is - a Men In Black című filmet is róluk mintázták. Egyes elméletek szerint nem is emberek, hanem ők is idegenek vagy androidok. Ti mit gondoltok erről?
Náhány leírás: [link]
Persze, hogy léteznek fekete ruhás emberek!
Ha elmész egy temetésre, közelebbi kapcsolatba is kerülhetsz velük...!
A MIB filmnél szerintem azért valósághűbb a MIB orosz dokumentumfilm amit Medvegyev is mondott a riportercsajnak, hogy nézze meg azt, ami abban van csak azt tudja ő is támasztani:
pont én is az orosz verziót akartam linkelni.
Egy része persze nem igaz. De az alapja az bezony az-
Léteznek. A párommal átéltünk fura dolgokat amit elég nagy dobra vertunk kutatók stb.. végére akartunk járni. Aztán megjelentek. Fekete autó lehallgatások fenyegetések stb.
Igaz engem nem érdekel nem vagyok ijedos fajta de a zaklatás amit megengednek maguknak túlmegy mindenen. Nem fogok csendben ülni azért is elmondom ahol lehet. Vannak!
És ufók is vannak!!! A fekete ruhasok nekem elég emberszerű ek voltak
Nyilván. Sok-sok tudományos könyv foglalkozik velük. Az egyikben leírják, hogy 21 bolygó van (pontosabban volt), amin van élet. Néhánynak még a nevét is tudom. Föld, Lorien, Mogador, L'eihr, Lux, meg az arumok bolygója (csak sajnos nem említették a nevét). Meg asszem az Aribol. De most nem vagyok benne biztos...
Ha elhiszed ezt, akkor nem is tudom... nem akarlak sértegetni, de nem jó egy sorozatra alapozni... (ja, és: azok a könyvek sci-fi-k) :"D
De, mint már egy korábbi kommentelő is említette, fekete ruhás emberek vannak. Te talán nem szoktál fekete ruhát húzni? :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!