Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Pataky Attila szerint a NASA...

Pataky Attila szerint a NASA információkat hallgat el. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Az EDDA népszerű énekese szerint a NASA információkat hallgat el, aminek hangot is ad, mellesleg néhány szót is ejt a Marslakókról. Kijelentése szerint ő nem hisz a földönkívüliekben, hanem tudja, hogy léteznek. Elég népszerű lett az UFO hívők körében, sőt mondjuk úgy is, hogy ő lett a magyar UFO hívők önjelölt nagykövete.

https://www.youtube.com/watch?v=6tvcn-3VOQk

2017. szept. 10. 20:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
És amikor hívják előadást tartani, mind azt éneklik. "Gyere, őrült, gyere, őrült...".
2017. szept. 10. 20:47
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Achillesz mindig meg tud nevettetni. :D

A kérdésre pedig csak annyit válaszolnék, hogy akad még valaki aki komolyan tudja venni Patakyt?

2017. szept. 10. 21:17
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

Na most melyik a jobb?

Lehet a NASA elhallgat valamit, miért kellene mindent világgá kürtölni, még sok mindent nem tudnak, félinformációt minek közölni?

Pataky Attila még azt is világgá kürtöli, ami nem igaz (más legalábbis nem tudja megerősíteni), igaz ezen lehet csámcsogni, akár el is hinni, bulvárhírnek kiváló.

2017. szept. 10. 21:21
 4/23 anonim ***** válasza:
79%

A NASA persze, hogy infókat hallgat el. Az egy amerikai pénzből fenntartott amerikai kutatóhivatal. Nem fognak mindent az orrodra kötni.

Pataky Attila pedig kattant.

Tudod azért mert a mondat egyik fele igaz, hogy a NASA elhallgat bizonyos dolgokat, attól nem lesz igaz a másik, hogy Pataki Attilát többször elvitték az ufók.

2017. szept. 10. 21:26
 5/23 Shai-Hulud ***** válasza:
69%
Nem az a baj, hogy többször elvitték, hanem az, hogy mindig visszahozzák! :-D
2017. szept. 10. 21:29
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
Pataky Attila meg azt hallgatja el, hogy a kezelőorvosa szerint nem kéne szabad lábon mozognia.
2017. szept. 10. 21:34
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Achilles humorát én is nagyon bírom. Patakyét már kevésbé.:)
2017. szept. 10. 21:35
 8/23 A kérdező kommentje:
Részemről mindegy, én csak azt írtam ki, amit a videóban hallottam. Amúgy nem vagyok nagy Pataky Attila rajongó (max egy-két dalát ismerem), viszont nem emlékszem, hogy a múltban ő ilyen nagy UFO hívő lett volna és erre jön ez a hatalmas pálfordulás...hát őszintén nem tudom hová tenni. Ő mindig ilyen volt?
2017. szept. 10. 21:38
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezőnek: Pataky mindig látens Ufó fan volt, és régebben sem titkolta. Van egy nagyon régi Edda szám, tán az 1. albumról. Kék sugár a címe, az pont egy ufók által elrabolt fiúról szól. Érdemes meghallgatni. Megpróbálom megkeresni, belinkelni....
2017. szept. 10. 21:53
 10/23 anonim ***** válasza:
61%

Edda: Kék sugár (2. album, 1982)

https://www.youtube.com/watch?v=Ykfkmi_LT90

2017. szept. 10. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!