Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet különbséget tenni...

Hogy lehet különbséget tenni egy valós ufós elrablás és egy átélt alvásparalízis között?

Figyelt kérdés
Alvásparalízisnél valóságnak élünk meg dolgokat.Na de mi van akkor,ha tényleg valóság történik?Hogy teszünk külömbséget?Mert hát szerintem elképzelhető,hogy vannak ilyen elrablások,mert sok ufós könyvben olvastam riportokat,és azt azzal lehetett "bizonyítani" hogy pl otthagyták a nyomukat,vagy ketten is látták..Ilyenkor ugye nem is lehet alvásparalízis,mivel a tények alátámasztják a történetet..Mi lehet még bizonyítéknak számítható,hogy nem alvásparalízis volt,és mi vonhatja kétségbe az ufós elrablást?
2010. máj. 9. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ÉN álmomban beültem az autóba, elmentem vhova, visszajöttem. Azt hittem hogy csak álmodtam, de nem mert ott volt a kulcs a kezemben :D De nem mentem messze max pár utca.
2010. jún. 1. 14:00
 12/14 anonim válasza:
Nos,olyan elrablás hogy otthagyják a nyomokat szerintem az elrablások kb 1 százalékánál fordulhat elő.A regressziós hipnózissal tényleg vissza lehet emlékezni ilyenre,De vannak olyan elraboltak akik nem is tudnak róla hogy azok pedig évekig elviszik őket,legtöbbször már gyerekkorban előfordul.Azért általában az ilyen embereknél valami tuti nincs rendben mentálisan,szóval érzik hogy van velük valami de nemtudják miaz és inkább nem foglalkoznak vele.
2010. jún. 20. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:

úgy hogy az alvásparalízis a mély álomból való hirtelen ébredés a sötétben, mikor úgy érzed, nem tudsz megmozdulni, rádtör a halálfélelem és valami mintha a mellkasodra telepedne és fojtogatna.

ha nem ilyen emléked van, az nem alvásparalízis.

2010. okt. 3. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogyne írtak volna le Magyarországon egyetlen elrablásos esetet sem?

"Kör közepén állok, körbe vesznek jó barátok rosszak "

2023. szept. 23. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!