Mi volt ez? Talán alvásparalízis?
Tegnap este azt álmodtam,hogy nyitva felejtettük az ajtót és valaki bejött és megakart minket gyilkolni az éjjel kellős közepén.A konyhában hallottam a zajokat,hogy éppen húzza ki a kést és hallottam a léptei zaját,ahogy közeledett a hálószoba felé.Elkezdtem kapálózni,ütöttem,vertem a páromat álmomban és ordibáltam,hogy keljen fel,de ő nem reagált semmit.
Hirtelen felébredtem,kinyitottam a szemem.
Ugyanúgy esett az eső,éjszaka volt.A párom teljesen olyan testhelyzetbe feküdt mellettem,mint ahogy "álmomban",én háton feküdtem,pont ugyanúgy,mielőtt meghallottam volna a zajt a konyhában.
Olyan élethűnek tűnt az egész,nem bírtam vissza aludni egész este.Mintha kiléptem volna a saját testemből és úgy próbáltam volna felébreszteni a páromat,csak ő nem reagált sehogy.
Másnap kiderült,hogy tényleg nyitva felejtettük az ajtót.
Inkább valami módosult tudatállapot, testen kívüli érzékelés lehetett.
Miközben álmodunk, akkor is vesszük a külvilágból a különféle információkat.Néha sokkal érzékenyebben, mint ébrenlét közben.Azt észre vehetted tudat alatt még lefekvés előtt, hogy az ajtó nyitva maradt ,így a betörő, amit a tapasztalatodban érzékeltél, a félelmed megtestesülése lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!