Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki érdekel az ufológia azt...

Aki érdekel az ufológia azt mi "billentette át" a szkeptikus hozzáállásból az érdeklődővé?

Figyelt kérdés

Ufológia mint olyat úgy értem, hogy lehetséges nem földi eredetű intelligens élet után kutató témák

Én pl, nem 1 vagy 2 okot, hanem jó párat tudnék sorolni, de érdekelne, hogy ti, hogy vagytok ezzel?

2016. nov. 29. 18:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

dubitus, én megértem, hogy így gondolkodsz, és valószínűleg én is így tennék, ha nem lenne semmilyen tapasztalatom

a vallásról valahogyan én is így gondolkodom

2016. dec. 2. 15:20
 12/17 Wadmalac ***** válasza:

"Én azt tapasztalom a szkeptikussság egy hobbi. Szeretnek szembehelyezkedni másokkal, magukat fényezni, az intelligenciájuktól elájulni. Pedig jó lenne velük vitatkozni, nagyon érdekes beszélgetéseket lehetne folytatni, de mikor megszólalnak egy témában már lejön abból amit mondanak, hogy nem jártasak benne, egyszerűen nincs meg az ismeretanyaguk róla a beszélgetéshez."

Azt hiszem, állatira nem vagy tisztában, mit jelent szkeptikusnak lenni. És különben is, a szkeptikus nem egy emberfaj. Valamivel kapcsolatban lehet szkeptikusnak lenni, kételkedőnek, ha valami nem megalapozott.

Amit te leírtál, mint a szkeptikus bemutatása, az egy akkora ordenáré általánosítás-kupac és előítéletesség, mint ha én azt mondom, aki bármi figyelmet szentel az ufo-témának, az olyan, mint Móricka, akinek mindenről rögtön AZ jut eszébe.

Lehet valami iránt érdeklődni, várva, hogy végre valami kézzel fogható, hiteles bizonyíték igazoljon sejtéseket, de úgy, hogy közben az alaptalan következtetéseket, egyértelmű csalásokat félredobja az ember és tényleg csak arra koncentrál, ami nem cáfolható, legalábbis eddig.

A mindent elhívő fanatikusokkal szemben egy hiteles ufológusnak is állatira szkeptikusnak kéne lennie, már csak a saját hitele érdekében is.

2016. dec. 6. 14:08
 13/17 anonim válasza:
Visszatérek a témára... Én a National Geograpich és egyéb műsorokon leadott adások miatt figyeltem fel ezekre... Mentek ilyen nem földi eredetű dolgok utáni kutatások. Ezért figyeltem fel rá... Meg hogy rengeteg olyan felvétel van, amin egyértelműen látszik hogy nem hamisított illetve édesanyám is tapasztalt pár ilyen dolgot... Bocsánat hogy nem tudtam rendesen kifejezni magam, fiatal vagyok még.
2016. dec. 24. 20:44
 14/17 A kérdező kommentje:

a natgeo volt nekem is az első lépés, meg úgy általánosságban a természet iránti szeretet

érdekes

2016. dec. 24. 23:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Az hogy elvittek az UFÓK !
2016. dec. 25. 00:46
 16/17 anonim ***** válasza:

"És különben is, a szkeptikus nem egy emberfaj. "

Hanem állatfaj. :XD

2016. dec. 25. 00:49
 17/17 Wadmalac ***** válasza:

""És különben is, a szkeptikus nem egy emberfaj. "

Hanem állatfaj. :XD"

Felfordult evolúció?

A logikus gondolkodás az állati jellemző?

Hát akkor egészségedre.

2017. jan. 2. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!