Mi lesz 2016 decemberében?
Kedves kérdező, én választ tudok adni eme felettébb érdekes kérdésedre!
Tavalyi évben idegen barátaim figyelmeztettek engem telepatikusan(s azt mondták, tudassam mindenkivel akivel csak tudom):
2016.12.16-án a nullsíkból kijutnak a rossz szándékúak flottái(Reptilián-Kriariax-Lubulábi flotta) kik 2012 decemberében zuhantak rá a nibirura a nullsíkban így eltérítették pályájáról(amúgy a Földbe ütközött volna) ezért nem lett vége a világnak akkor.Azóta ott vannak ugyanis a nullsíkban nincs elektromosság és nem tudják beindítani hajóikat.2016-ban kilépnek a nullsíkból így újra támadásba lendülnek tehát inváziózni fogják a Földet ha csak nem történik valami csoda mint anno 2012-ben.
Kedves kérdező, azért akarnának minket elpusztítani, mert kell nekik a gyarmat, ha maguknak kéne terraformálni egy bolygót az biza sok pénzükbe és energiájukba telne tehát
minket rabszolga sorba hajtanak és a bolygót gyarmatosítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!