Miért állítják sokan, hogy nem léteznek földönkívüliek?
Sokan vannak materialisták, meg beszűkült agyúak, akik nyilván gyökkettes IQ-val bele se tudnak gondolni, hogy egy végtelen nagy univerzumban élünk ahol végtelen számú bolygesz van, és a nagy számok törvénye alapján nagyon is lehetséges hogy léteznek földönkívüliek. Én magam is hiszem hogy vannak, lehet hogy nem a közvetlen közelünkben, de egy végtelenül nagy univerzumban őszintén nem is várnám el, hogy ötszázcsillió fényéven belül más értelmes fajra bukkannánk...az kicsit égi túlnépesedés lenne már :D
Viszont akkor teljes joggal vagyok szerintem szkeptikuska, amikor valami agyament kitalálja, hogy 2012-ben a reptoidok, krixkraxiak meg a poloskoidok egy nagy űrflottával megszállják a Földet, vagy hogy Pataky Attilát hozzák-viszik a testépítő ufók és megsimogatják belül :D ezeken szerintem érthető, miért gúnyolódik annyi ember, pláne hogy minden évre megjósolnak ufó-inváziót, és mikor nemtörténik semmi, ezek a próféták úgy eltűnnek mint fing a szélben, arról nem is beszélve, hogy csomó ufó-szakértőről kiderült időközben, hogy ő maga sem hisz a baromságaiban, csak pénzcsinálás céljából kezdte el (Erich von Däniken is bevallotta nyíltan nem is olyan rég, hogy az egészet csak kitalálta)
Mi van akkor, ha a Földi élet több millió véletlen a másodperc ugyanazon tört részében való együttállása, ami megismételhetetlen?
Vannak ilyen elméletek.
Fogalmam sincs ki mit miért hisz, de azon a tényen nem változtat, hogy invázió lesz!
Úgy hallottam, hogy az univerzum sajnos nem végtelen, hanem nincs vége és ez nem ugyanazt jelenti, amit te értesz "végtelen"-nek + (az egyes válaszolónak mondom) nincs "végtelen számú bolygó" sem!
Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy az USA kormánya nem "tagadja", hogy nem léteznek, hanem hogy bármiféle kapcsolatuk lenne velük. De hát tudod hogy megy ez, majd pont nyilvánosságra hozzák nekünk, hogy tudnak a tervezett invázióról és idegen technológiával ücsködnek.
Szerintem nem azért néznek hülyének, mert megemlíted, hanem mert rosszul értelmezed a fogalmakat a "létezés" és "titkolózás" között.
Megint az egyesnek: Az IQ nem azt jelenti, hogy te mennyire okos vagy valójában, hanem az intelligenciád reakció ideje egy átlag emberéhez viszonyítva. Legalábbis úgy olvastam, mert az a hobbim, hogy stréber vagyok.
20:46, hadd idézzek a "Modern fizika" című könyvből. 46. oldalon szépen le van vezetve, de egyelőre csak az utolsó mondatot írnám be.
"Mérési eredményeink arra engednek következtetni, hogy a világegyetem végtelen."
Szóval a tudomány jelenlegi állása szerint az.
"Reggel felkelek és BAROMIRA NEM ÉRDEKEL mi van a szomszéd galaxisban."
Az még hogy Te nem foglalkozol vele a kisebbik probléma, de valószínűleg az idegenek is épp így állnak a dologhoz, azért nincsenek még itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!