ha a földönkívüliek megtámadnák a földet, akkor nekünk esélyünk se lenne a technológiájukkal szemben.. kb hozzájuk képest egy ősember szintjén lennénk a mechanikai fegyvereinkkel..
szóval nem lenne miért összefogni. 5 perc se kellene és le lennénk igázva/ki lennénk pusztítva.
2016. szept. 9. 14:31
2/13 anonim válasza:
Inkább egymást kezdenénk egy gyilkolászni. A vallási fanatikusok fele öngyilkos lenne, másik fele merényletet követne el, a nagyhatalmak pedig versengenének hogy ki létesítsen velük előbb diplomáciát, amit felhasználhatnának egymás ellen. Háború lenne, ők meg vagy megunnák és véget vetnének neki, vagy tovább állnának. Én meg végignézném popcornnal az egészet.
2016. szept. 9. 14:34
3/13 anonim válasza:
Nem. Halálbiztos mind meghalnánk. Az USA meg az oroszok szart sem érnek a földönkívüliekkel szemben. Olyan, mintha csúzlival lövöldöznél egy tankot, nevetséges! Inkább, ha bekövetkezik menekülj, menekülj a föld alá!
2016. szept. 9. 15:02
4/13 anonim válasza:
miért gondolod, hogy megtámadnák a földönkívüliek?
Lehet hogy békésen, barátságosan jönnének.
és hanyatt-homlok menekülnének ebből a marakodó-gyűlölködő-robbantgató világból haza.
2016. szept. 9. 15:03
5/13 anonim válasza:
A Földönkívüliek nem támadnának meg minket. Mi támadnánk meg őket... ez nem kérdés.
2016. szept. 9. 15:38
6/13 anonim válasza:
A mai embereket elnézve, valószínüleg megalakulnának az űrlény aktivisták, akik lexenofóboznának mindenkit aki esetleg felállna ellenük, és igyekeznének mindent megtenni, hogy megakadályozzák, hogy az emberek megvédjék a bolygójukat, elvégre a föld mindenkié és milyen kirekesztő fasiszta űrnácik vagyunk már
2016. szept. 9. 16:30
7/13 anonim válasza:
Egy frászt fognánk össze!
Ha romboló, pusztító szándékkal jönnének, a Soros és fizetett ügynökei egyből melléjük állnának.
Ha békésen jönnének, akkor a nagyhatalmak (USA, Oroszország, Kína) versenyeznének értük - akár világháború kirobbantásával - hogy megszerezzék a technológiájukat.
Te, én, vagy a többi átlagember meg statisztálnánk a történésekhez, ki-ki habitusa szerint, vagy a Soros bérencek utasításai szerint.
2016. szept. 9. 17:02
8/13 anonim válasza:
nagyon is jó lenne, ha legalább kísérleti alapon meglépnék ezt a lépést..
Ha annyival előrébb járnak azok akik ide tudnak jönni, már pedig valszeg annyival előrébb járnak, valszeg arra is tudnak gondolni, hogy olyan védelmük legyen, hogy az esetleges támadásunkat elhárítsák, amolyan játszadozás lenne számukra, viszont az ember részéről nagyon sok ember szemét felnyitná, hogy mennyi értelme van egymás ellen háborúzni
szerintem mindenképp pozitív kimenetelű lenne végső soron egy ilyen esemény
2016. szept. 10. 02:21
9/13 anonim válasza:
Nem érdekel, mert Magyarországra úgyse tudnak bejönni a határzár miatt. Ha mégis, akkor Orbán rájuk küldené a magyar hadsereget.
2016. szept. 10. 14:18
10/13 anonim válasza:
Az én szilvalekváros derelyémnek még senki sem tudott ellenállni, úgyhogy én lekenyerezném őket vele, és amivel bezsebelnék egy béke Nobel díjat is. Micsoda lehetőség! ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!