Miért állítják sokan, hogy nem léteznek
földönkívüliek?
Figyelt kérdés
Egy végtelen nagy univerzumban vagyunk, és pont ezen az egy földön alakult volna ki értelmes élet? Bizonyos mértékig én is szkeptikus vagyok, nyilvàn nem hiszek egy bulvár újságnak, vagy kamuhíreknek, de ha nem léteznek, akkor az USA kormánya miért tagadja olyan nagyon? Mindig hülyének néznek, mikor megemlítem, hogy hiszem, hogy vannak földönkívüliek. Pedig szerintem ez éppen fordítva van, mivel én tovább látok az orromnál, és nem vagyok bigott, földhözragadt ember. Trollok lehetőleg kíméljenek, mert egyáltalán nem érdekesek már. :D
Az egyes válaszoló egész jót írt, de azt nem tudom megérteni hogy mi köze az idegenekkel kapcsolatos ellenvéleményeknek a materializmushoz. Mert az pont hogy nem tagadja az idegenek lehetséges létét, sőt sok ezo és egyéb vallásos hittel ellentétben a materializmus még csak azt sem tartja hogy kivételezettek lennénk a világegyetemben.
2016. szept. 13. 21:52
12/22 anonim válasza:
Ahogy én látom, a legtöbben nem azt állítják hogy ne lehetne máshol is élet, csak abban kételkednek hogy itt repkednének a fejünk felett.
Hiszen az univerzum elképzelhetetlenül hatalmas méretei nem csak azt valószínűsítik, hogy máshol is lehet élet, de pontosan ugyanennyire valószínű az is, hogy épp ezen hatalmas távolságok miatt ezek az életformák soha nem fognak találkozni.
2016. szept. 13. 22:08
13/22 anonim válasza:
Biztosan van más élőlény...már találtak a mi galaxisunkban földszerű bolygókat.
és a Földön 2 teljesen más életforma is kialakult nehogymár 1 ne tudjon máshol kialakulni.
2016. szept. 13. 22:22
14/22 anonim válasza:
Én meg senkit nem akarok leszólni, de nem tudom mi köze a nagy számoknak bármi idegen civilizációhoz. Azon kívül, hogy mondhassuk, hogy ha a környék üres, attól még mássut lehet élet, mert mi valahogy vagyunk.
De igaz, ha van is élet, nem a debil sztorikra köll asszociálni.
2016. szept. 14. 00:26
15/22 anonim válasza:
A másik, hogy mindenki leragad a föld és dns mellett, de azok korlátai már nem érdekli őket.
2016. szept. 14. 00:28
16/22 anonim válasza:
Mert koráltolt konformisták.
2016. szept. 14. 09:29
17/22 anonim válasza:
Jó eséllyel van máshol is élet, bár egyáltalán nem biztos, hogy ide fognak jönni okvetlenül.
2016. szept. 14. 16:30
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként titeket nem rémít meg ez a dolog egy kicsit? :D Fura dolog elképzelni, hogy az univerzum egyik távoli pontján élnek valakik, akik lehet, hogy azon filóznak, hogy felénk él-e valaki. Ami a párhuzamos univerzumot illeti, nem hiszem, hogy bizonyították, hogy létezik, de elkepzelhető. Viszont azt nem értem a fanatikusok miért hiszik, hogy minden zufó és zidegen idejön? Nyilván ők tudják, hogy merre kell életét keresni. A másik dolog amit nem értek, hogy ha itt vannak, akkor miért figyelnek meg minket? Miért nem adják kezünkbe a technológiájukat? Miért rabolnak ék embereket, és kísérleteznek? Ha pl. kihalóban vannak, és már nem tudnak szaporodni, akkor miért maradnak itt? Miért nem állnak tovább, hátha másutt nagyobb szerencsével járnak? Vagy miért nem tisztítják meg a bolygót a szennyeződéstől és egyebektől? Vagy miért nem pakolnak fel minket űrhajókra és visznek el, ha már úgyis a végét járja a Föld?
...
2016. szept. 14. 21:43
19/22 anonim válasza:
Élet biztos kialakult máshol is de szerintem itt még nem jártak és még egyszer szerintem az emberiség találkozni is fog velük valamikor mert ha nem ők jönnek akkor mi megyünk ez biztos de ez távoli jövő de az ember igen inteligens megfogják találni a módját hogy eljusanak másik naprendszerekbe is én így gondolom.
2016. szept. 15. 13:37
20/22 anonim válasza:
Kérdező keress rá a Paraván elméletre. Az elrablások jó része, de az is lehet, hogy egésze emberek által végrehajtott. Nem akarok részletekbe bocsátkozni most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!