Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért állítják sokan, hogy...

Miért állítják sokan, hogy nem léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés
Egy végtelen nagy univerzumban vagyunk, és pont ezen az egy földön alakult volna ki értelmes élet? Bizonyos mértékig én is szkeptikus vagyok, nyilvàn nem hiszek egy bulvár újságnak, vagy kamuhíreknek, de ha nem léteznek, akkor az USA kormánya miért tagadja olyan nagyon? Mindig hülyének néznek, mikor megemlítem, hogy hiszem, hogy vannak földönkívüliek. Pedig szerintem ez éppen fordítva van, mivel én tovább látok az orromnál, és nem vagyok bigott, földhözragadt ember. Trollok lehetőleg kíméljenek, mert egyáltalán nem érdekesek már. :D

2016. szept. 13. 18:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%

Állítólag a Földön az árnyékkormányok által működtetett egységes tudatkontrollal manipulálják az embereket, hogy ezáltal tudatlanságban tartsák őket. Ha valaki minél kevesebbet tud, annál könnyebb manipulálni és uralkodni fölötte.

A földönkívüliekkel kapcsolatos dolgok pedig azért olyan ellentmondásosak, mert azt a képtelen dolgot akarják a fejünkbe sulykolni, hogy rajtunk kívül nem létezik értelmes élet és ne is gondoljunk erre. Az UFO észlelésekkel kapcsolatos információkat is igyekeznek eltusolni vagy valótlanná tenni.

Joggal merül föl a kérdés, hogy miért teszik ezt?

Azért, mert ha beismernék hogy igenis léteznek idegen értelmes lények, akkor a következő probléma ebből születne.

Vajon kapcsolatba kerültünk már velük? Ha igen, vajon hányszor látogattak ide a Földre a történelem folyamán? Lehet hogy a piramisok, más titokzatos építmények, régészeti leletek stb. is valamilyen szinten összefüggésbe hozhatók velük? Talán a vallásokhoz is közük van? Talán az evolúció sem úgy van, ahogyan tanítják (magyarul nem a majmoktól származunk)?

Vajon a közelmúltban kapcsolatba léptek a világkormányokkal és ha igen, milyen megállapodás született az emberek és idegenek között? Lehet hogy a vezetők megengedték nekik, hogy embereket térítsenek el a kísérleteikhez, cserébe a vezetők fejlett technológiák birtokába kerültek, amit talán harcászati célokra is felhasználhatnak?

Lehet hogy már rég itt vannak, csak az árnyék kormányok eltitkolják a jelenlétüket?

Ilyen és még sok ehhez hasonló kérdések merülnének föl, amennyiben beismernék hivatalosan az értelmes földönkívüli lények létezését. Természetesen ez a jelenlegi civilizációs tudatunk teljes összeomlását eredményezné. Ugyanis a tudományok, a történelem, a vallások és még sok más minden érvényét veszítené. Onnantól kezdve az árnyékkormányok nem tudnák ilyen szintű tudatkontrollban tartani az embereket és elveszítenék a befolyásukat az emberek fölött. Ez pedig az ő hatalmuk végét jelentené.

Nos azt, hogy ezeket a dolgokat ki hogy ítéli meg, mindenki döntse el maga. Az ember csak úgy jöhet rá az igazságra, ha nem zárkózik el tőle.

2016. szept. 24. 20:16
 22/22 anonim válasza:
ha azt nézzük hogy a Föld nevű bolygó az űrben van, mi pedog rakta élünk ezen a bolygón ami az űrben kering, mi is űrlények vagyunk, ki pedig - ha minden igaz létezünk, ezen logika mentén pedig léteznek űrlén,ek! de mivel a földön kívüli életről volt szó így passzolom, de nagyon remélem hogy tényleg van egy másik élet a miénkenken kívül, ami valamivel értelmesebb a mi fajunknál :D egyébként mindig hittem abban hogy nemmivagyunkazegyetlenek, gyerekként is sokáig kint maradtam este az eget bámulva hátha látok valamit :D a témáról viszont sajnos nem sokat tudok,de szeretnék elkezdeni foglalkozni, és minél jobban informált lenni
2016. okt. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!