A hadsereg is megdöbbent: egy ufó repült át a légiparádén. Ezek után is szkeptikus vagy (HD video)?
Egy csapat F-18-as gép éppen légibemutatót tartott egy texasi repülőnapon, amikor legnagyobb megrökönyödésükre egy intergallaktikus űrhajó száguldott el nem messze tőlük. A repülő csészealj erőtere alighanem összezavarta a műszereiket. Csoda, hogy nem történt baleset…
Mi a véleményed az estről? [link]
Figyelembe véve hogy vmi életlen szar mászott már megint végig a kamera előtt és már megint nincs más forrásból megerősítve a valódisága, úgy gondolom hogy:
- baromság az egész, fake szar amivel az időnket pazarlod
- esetleg vmi porszem vagy egyéb szemét elhaladt a kamera előtt
- persze ettől még ufo, mert nem tudjuk mi, de kötve hiszem hogy "intergallaktikus" űrhajó lenne, Zolika.
Komolyan nem értem ezt a fazont, ugyan lököttnek pont elég elszánt, de néhány mondata felsőfokú trollságról árulkodik, viszont sosem röhög a válaszolók képébe, sőt hadakozik. Lehet hogy tényleg lökött, csak én ezt a szintet már elképzelni/elhinni sem tudom??? Kérdeznélek benneteket: "Te mit gondólsz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!