A földön lévő ufó jelenség kicsit nem olyan mint amikor rendőrségi ügyeknél nincs konkrét bizonyíték, de tudják ki volt?
Figyelt kérdés
Pl. Al Capone legtöbb eseténél nem tudták bizonyítani2016. okt. 18. 11:21
21/26 Közveszélyes Kontár válasza:
en nem tudtam megerteni
vagyis ugy ertelmeztem hogy ezek titkosan felbocsatot muholdak lettek volna de akkor 1928 elott?...
22/26 Közveszélyes Kontár válasza:
ha valaki sok adatot, szamot kozol az nem hazudhat
javaslom ha UFO eszlelest tesztek kozze legkozelebb akkor legalabb 20 idegen szakszot hasznaljatok, es legalabb 40 nagyon pontos szamadatot
oke?
23/26 Közveszélyes Kontár válasza:
#22 hasrautott szavak es szamok is lehetnek de akkor mar igaz mert igazi tudomanyos konzosbe van bujtatva
24/26 anonim válasza:
ma 21:02
Jól értelmezed, hogy a wiki-s szócikkben leírtak értelmetlenek de tényleg így van előadva a dolog. A már 1928 előtt megtalált ojjektum egyenlő a NASA szerint a kb. csak 30-40év múlva fellődözött műholdjaikkal és azok részeivel :D
25/26 Közveszélyes Kontár válasza:
#24 az szep:D
de mit bizonyit ez?
azt hogy idoutazast is ismertek mar!! :D
26/26 anonim válasza:
Valóban az időutazás is még egy magyarázat lehet bár én nem tartom valószínűnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!