Miskolcon lehet találkozni valahol UFO jelenséggel vagy földönkívüli lényekkel?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 21:50
1/20 anonim válasza:
Hát a te értelmiséged se evilági
2/20 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Volt e valakinek tapasztalata.
3/20 anonim válasza:
Igen, az ufók előre bejelentik, hogy most épp Miskolcra mennek, vagy Szombathelyre, vagy Balmazújvárosba. Nézd í híreket, ott szokták bemondani.
4/20 anonim válasza:
Melyik híradóba szokták bemondani?
5/20 anonim válasza:
Miskolcon, a tetemvári cigánytelepen, van egy-két földönkívüli kinézettel rendelkező egyed..
6/20 H_Vivien válasza:
Kérdezd Patakit, Neki tuti infója van, rendszeres vendég náluk. Kérd meg, hátha egyszer elvisz a spanokhoz :D
7/20 anonim válasza:
Nem is hallottál róla? Egyszer ellopták az M-betűt és csak iskolc volt.
8/20 anonim válasza:
Én itt lakok és ez a téma régóta érdekel, de sajnos még nem láttam, nem tapasztaltam semmi rendkívüli dolgot.
9/20 anonim válasza:
Csak akkor, amikor Pataky Miskolcra látogat!
10/20 anonim válasza:
1-2 alkalommal láttam már az évek során, de azért kb 10 évente 1 nem olyan gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!