Megtaláltam a tökéletes példát arra miért nincs egyértelműen kivehető UFO (valószínűsíthetően földönkívüli eredetű jármű) felvétel, mit gondolsz?
https://www.youtube.com/watch?v=teeRzaybrXw
3 kamerával vették fel
az első, egy 700e Ft-os kamera, a másik egy 150, a 3. pedig egy 100e forintos
ehhez képest, a mai legjobb telefonok kb a 3. szintjén vannak jó esetben ha a videófelvételt nézzük, de fotóval is kb ugyanolyan vak sötét lenne az ég
nyitott szkeptikusok véleménye érdekel, a hurrogás nem
én 700e-ért nem láttam még 2 mpixeles kamerát
Az árát azért írtam oda, hogy a nagyjából értékét reprezentálja az adott kamerának
700ezer forint az nagyjából a legalja annak, hogy egy olyan kamerát tudjál venni, ami képes egy totál sötét eget úgy felvenni, hogy azt visszanézve, kivehető legyen a képe
vehetsz felőlem 20 milliárdért is, csak ezzel azt akartam mondani, hogy mikor mondják, hogy miért nincs egy normális felvétel, nos egyrészt, van egy rakat, feltételezd, hogy 0,00001% jó, akkor már meg is van a bizonyíték..
másrészt, azért nincs több, mert az átlagembert nem érdekli annyira téma, hogy másoknak bizonygassa, éppen ezért nincs nála egy 700ezer+ ft-os kamera kéznél
igen vannak még éjjellátó kamerák, erre a speciális célra, azokkal lehet olcsóbban is, de azokat még ritkábban veszi meg az ember
Az a helyzet, hogy ez a hiten dől el, a témához való viszonyulásban. Aki nem hisz ebben az egészben, annak semmilyen kép nem jó. Ha például jó minőségű képet mutatunk nekik, amelyen tisztán kivehető az azonosítatlan repülő tárgy, akkor arra ráfogják, hogy hamis.
Egyébként sok esetben még szürkületben, illetve gyengén megvilágított helyiségekben is csak olyan felvételeket lehet csinálni, amelyen már szinte semmi sem látszik. Itt most bármire gondoltam, nemcsak ufokra. Tehát még sötétnek sem kell lenni ahhoz, hogy semmit, vagy alig valamit lásson az ember.
Egyes legújabb mobilok kamerái már elég fényérzékenyek és adnak olyan képet mint a felvételen a jobbak. A nagyon régi kameráké tényleg olyan mint a 3. felvétel.
Kamerától függetlenül a videón látható fényekkel kapcsolatban leírom mit gondolok. Arrafelé a fények eredete lehetett katonai gyakorlatozás vagy űrhajózási magáncég fel és leszállási kísérletei egy úszóplatformra. Nem minden ufo ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!