Dr. Steven Greer akinek a Sirius filmet és a SiriusDisclosure projectet köszönhetjük folyamatosan próbálja felvenni a kapcsolatot az idegenekkel különböző módszerekkel és már jó pár jelenséget sikerült rögzíteni. Ez a legújabb.
A kommentelők között akad katona is, aki azt állítja fáklyák vannak a videóban, mert szerinte épp arrafelé gyakorlatozott a tüzérség. Ettől még úgy gondolja, hogy UFO-k vannak. Míg akik ott voltak úgy gondolják nem lehettek fáklyák, mert az éjjellátó távcsövön keresztül sem látszott sem füst, sem kis ejtőernyő és a hajók sem -ugyanis azt is vittek magukkal.
Ez vajon melyik faj lehet? Nekem eléggé lumbulábiaknak tűnnek egy kis krokodilember beütéssel, de mondjátok meg ti, én nem értek hozzá.
2015. febr. 11. 22:19
6/18 anonim válasza:
Neeeem, a lumbulábiak köztudomásúlag mindig hoznak magukkal csakraörvényeket, és dobálnak ingyen örökenergiagenerátorokat :D Ezek vagy reptiliánok vagy annunakik
2015. febr. 11. 22:22
7/18 Boldi11 válasza:
szerintem nem faklya volt: a faklyakat nem1-2sevel szorjak le hanem5-6osaval ezenkivul pislakolnak es nem maradnak allando magassagon meg korantsem ilyen fenyesek.
2015. febr. 11. 22:24
8/18 Ozmium42 válasza:
"a faklyakat nem1-2sevel szorjak le hanem5-6osaval ezenkivul pislakolnak es nem maradnak allando magassagon meg korantsem ilyen fenyesek."
Ellentétben a földönkívüli űrhajókkal, amelyek köztudottan 1-2-esével járnak, állandó magasságon maradnak, és vakítóan fényesek, egyenletesen világítanak, csak tudnám, mi a francnak.
2015. febr. 11. 22:50
9/18 anonim válasza:
Pff. Ez is az egyik stratágiájuk. Mivel tőlünk lopják az áramot, mikor az űrhajóikkal köröznek ég az egész díszkivilágítás és elpocsákolják a drága áramunkat, és mikor kellene nem lesz, hogy megvédjen minket.
2015. febr. 12. 00:03
10/18 anonim válasza:
Az, hogy miért világítanak, az már ki volt tárgyalva egy párszor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!