Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vadiúj HD UFO felvétel, mi a...

Vadiúj HD UFO felvétel, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=teeRzaybrXw&feature=youtu.be

Dr. Steven Greer akinek a Sirius filmet és a SiriusDisclosure projectet köszönhetjük folyamatosan próbálja felvenni a kapcsolatot az idegenekkel különböző módszerekkel és már jó pár jelenséget sikerült rögzíteni. Ez a legújabb.

A kommentelők között akad katona is, aki azt állítja fáklyák vannak a videóban, mert szerinte épp arrafelé gyakorlatozott a tüzérség. Ettől még úgy gondolja, hogy UFO-k vannak. Míg akik ott voltak úgy gondolják nem lehettek fáklyák, mert az éjjellátó távcsövön keresztül sem látszott sem füst, sem kis ejtőernyő és a hajók sem -ugyanis azt is vittek magukkal.

Mi a véleményed róla?

2015. febr. 11. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem HD. Amúgy meg kamu..
2015. febr. 12. 14:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Aki azt mondja kamu, az határozza meg miért!

Ne csak a hasatokat verjétek mint az őrült!

Fáklya meg nem lehetett, mivel el lett mondva, hogy se füst meg semmi hajó nem volt ott, az ottaniak távcsővel figyelték az eseményeket!

A trollkodók meg sajnos betegek szegények, itt is van leírva, hogy miért:

[link]

2015. febr. 12. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Olvasd el a legelső igen hosszú 200 like-os hozzászólást a videó alatt, amiben kifejtik ,hogy ez miért nem plejádi hadiflotta.
2015. febr. 12. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Az AIS-nek kevés füstje van, ami egyébként ekkora távolságról nem is látszana. Másrészt meg pontosan ennyi ideig marad odafent, másképpen nem lenne értelme.
2015. febr. 12. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Magyarázat:

5 percnél látni a lényeget!

A kép tájolása alapján balról jobbra fúj a szél, mert a felhők is így mozognak.

A fények a felhőkkel mozognak, tehát a szél fújja őket.

A magasságuk is lassan csökken, mint ha csak ejtőernyő lenne.

A fények abban a sorrendben alszanak ki, ahogy felgyulladtak.

Nem közelednek, vagy távolodnak a kamerák irányába, mert fényerejük nem változik.

Tehát a tárgyak meghajtás nélkül lassan ereszkednek.

Lényegesen nagyobb a valószínűsége egy ejtőernyős fáklyának, mint egy földönkívüli űrhajónak.

Egyébként azért ilyen fényesek, mert hosszú a kamera zárideje.

2015. febr. 12. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező válasza (12). Meg lett magyarázva éppen felettem. A trollok betegek rész pedig csak védekezés részedről, és nem mellesleg trollkodás. Ezen felül a trollok mellet állva mondom, hogy hülye kérdésre hülye válasz. Gondolom ezt már hallottad... Ja és csak úgy, hogy elmondjam én is, igenis lehetett fáklya (az is volt), csak utána kell nézni.
2015. febr. 14. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6518.. Én már láttam ilyet nem egyszer csak kisebb méretben.A link az én kérdésem.Szerintem nem biztos hogy ufó,csak egy még jelenleg nem regisztrált állatfaj vagy jelenség a Földön,s az körül.Ha valaki falun él,természethez közel,2 hét alatt látni fog ilyet ha szán rá időt. :)
2015. febr. 15. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez minden, csak nem HD.

Mindenesetre a lényeg az látszik, ilyen űrhajókat elsősorban a reptoidok, illetőleg a lumbulábiak használnak, következésképp valószínűleg reptoid vagy lumbulábi felderítők érkeztek, hogy elraboljanak valakit és meggyalázzák. Általában ezért járnak a Földre, na meg inváziózni.

(A kérdésből hiányzik a "Szkeptikuskák mit léptek" szlogen, oda kell írni ám,csak úgy teljes értékű!)

2015. júl. 24. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!