Tudományos bizonyíték a földönkívüliek létezésére?
A csillagászok a Kepler űrtávcsővel viszgálják rengeteg csillag fényességét. Ennek célje elsődlegesen a bolygóinak megismerése (az előtte elhaladó bolygó csökkenti a csillag fényerejét). Ezen vizsgálatok közben találták KIC 8462852 nevű csillagot, mely fényességének változása nem magyarázható semmilyen természeti jelenséggel, a vezető elmélet szerint a földönkívüliek már közvetlenül nyernek a csillagukból energiát, ezzel időnként csökkentve fényerejét (pontosabban Dyson spheret építenek). Ez mind sokkal részletesebben is le van írva a linkelt cikkben.
Ezzel a földökívüliek létezése véglegesen is tudományosan bizonyítottá vált. Van még bárkiben kétely?
Ez angolul van én nem értek angolul!
Annyit értettem, hogy "ALIEN" a többi nem tudom mit jelent. Fordítsd már le így nem értem. Azt hiszed amerikában lakók? Nyelvtanból 3-as voltam matekból 2-es, vágod ugye, hogy mit jelent??
Egyrészt nem bizonyít semmiféle földönkívüli életet. Teljes tudományos magyarázat még nincs rá.
De még ha valóban földönkívüli élet lenne, akkor is 1500 fényévre van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!