Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudományos bizonyíték a...

Tudományos bizonyíték a földönkívüliek létezésére?

Figyelt kérdés

[link]

A csillagászok a Kepler űrtávcsővel viszgálják rengeteg csillag fényességét. Ennek célje elsődlegesen a bolygóinak megismerése (az előtte elhaladó bolygó csökkenti a csillag fényerejét). Ezen vizsgálatok közben találták KIC 8462852 nevű csillagot, mely fényességének változása nem magyarázható semmilyen természeti jelenséggel, a vezető elmélet szerint a földönkívüliek már közvetlenül nyernek a csillagukból energiát, ezzel időnként csökkentve fényerejét (pontosabban Dyson spheret építenek). Ez mind sokkal részletesebben is le van írva a linkelt cikkben.

Ezzel a földökívüliek létezése véglegesen is tudományosan bizonyítottá vált. Van még bárkiben kétely?

2016. szept. 22. 21:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
52%
Oké, de ez így nem kérdés, hanem kinyilatkoztatás. Nem felel meg a weboldal által támasztott feltételeknek.
2016. szept. 22. 21:23
 2/32 A kérdező kommentje:
Szép, ha a tartalomba nem tudsz belekötni belekötsz a formába. Amúgy ott a kérdés a végén ha eltudnád odáig olvasni.
2016. szept. 22. 21:36
 3/32 anonim ***** válasza:
16%

Ez angolul van én nem értek angolul!

Annyit értettem, hogy "ALIEN" a többi nem tudom mit jelent. Fordítsd már le így nem értem. Azt hiszed amerikában lakók? Nyelvtanból 3-as voltam matekból 2-es, vágod ugye, hogy mit jelent??

2016. szept. 22. 21:37
 4/32 anonim ***** válasza:
75%
A dailymail meg a huffington post az blikk meg bors színvonal.
2016. szept. 22. 21:57
 5/32 kebot válasza:
73%
Úgy tudom, hogy azóta rengeteg teleszkopot ráállítottak, amiket a SETIvel elemeztek, de nem találtak semmi rádiójelet, vagy olyan jelet, ami alapján bizonyított lenne a földönkívüliek létezése. Hozzáteszem: sajnos. Nagyon szeretném ugyanis...
2016. szept. 22. 22:01
 6/32 anonim ***** válasza:
43%
Bár ahogy nézem a kérdező se tud angolul, mert nem az van a cikkben, mint amit előad.
2016. szept. 22. 22:23
 7/32 A kérdező kommentje:
Aki nem tud angolul, fordítsa le programmal.
2016. szept. 22. 22:27
 8/32 A kérdező kommentje:
Amúgy ez tudományos cikken alapszik, azt is el lehet olvasni ha valaki elég érdeklődő.
2016. szept. 22. 22:27
 9/32 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészt nem bizonyít semmiféle földönkívüli életet. Teljes tudományos magyarázat még nincs rá.

De még ha valóban földönkívüli élet lenne, akkor is 1500 fényévre van...

2016. szept. 22. 22:28
 10/32 Ozmium42 ***** válasza:
56%
"a vezető elmélet szerint..." AHAAA
2016. szept. 22. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!