Az ufónauták, miért tekintenek ránk csodálkozva & egyben irígykedve?
Mindíg csodálkoztam azon, hogy az idegenek mikor elvittek és volt szerencsém úgymond telepatikusan belelátni az érzelmeikbe, mivel aki beléd néz ugyanúgy te is belé látsz, ilyen a telepatikus folyosó. Szóval csodálkozással vegyített irígységgel tekintettek rám és ezt pár 'sorstársam' is megerősítette, akiket elvittek és emlékezett még azokra a pillanatokra, amikor pásztáztták az agyát. Nos, nemrég olvastam egy könyvet (Grüll Antal : Az emberiség eredete), melyben a szerző láthatólag elég sokat tud a világról rólunk emberekről és egy érdekes dolgot említ meg, viszont nem fejti ki. Az érdekelne ez mennyire fedi a valóságot?
Egyes elméletek szerint bennünk emberekben megvan valamilyen Isteni teremtő erő vagy vírtus, most jobban nem tudom körülírni ezt az adottságot, ami valójában sokkal nagyobbá tesz minket, mint egy technikailag évmilliárdokkal előttünk járó fajokat és mivel nem tudjuk, hogy más fajoknak ilyenjük nincs nem is tudjuk kezelni, azt hogy mire való, így gyakorlatilag mi emberek mind kallódó kozmikus tehetségek vagyunk.
Nagyon sok elmélet szerint a minket látogató idegenek azért teremtettek minket embereket, anyagi testbe vagyis az anyagi testünket és ebbe az univerzumba, ahol talán az egyetlen 3D-s élet itt van, hogy tanulmányozzák ezt a vírtust, ami belőlük hiányzik. Állítólag az idegeneknek nincsen tudásuk a vilgról, hogy milyen volt trillió évezredekkel ezelőtt, amikor mi éltünk és ők negatív parazita, energiaszívó fajok. Azért keltettek minket életre, istenből lehívva a lelket, hogy ezt az isteni vírtust tanulmányozzák és magukévá tegyék, de nem sikerül nekik. Elvileg ezért visznek el éjjel amikor alszunk és ezért tanulmányoznak minket, különben semmi értelme sem lenne egy technikailag milliárdokkal lemaradt fajt.
Hallottál már erről az elméletről? Mi a véleményed róla?
Kevered a szezont a fazonnal!
Senki sem csodálkozik és irigykedik ránk emberekre!
Egyszerűen valakiben megvan az a bizonyos spirituális faktor, valakiben nincs (faji szinten értve).
Mivel bennünk megvan, de eléggé el van torzítva az ember, így néhány faj, nincs tisztában azzal mi a lélek és az hol van a testben, mire funkcionál!
Sok faj viszont tisztában van ezzel, ők az emberi faj unokatestvérei (akit ez érdekel utána nézhet, új DNS kutatások ki is mutatnak hasonlót) mivel bennünk is megvan a bizonyos spirituális faktor.
Itt felmerül egy kérdés, mivel ha ők azt a bizonyos spirituális faktort keresik az emberben, akkor ők nem e "Istentől" valóak ugyan úgy, mint mi emberek?
De, csak az ő fejlődésük és miegymás totál más szinten haladt tovább és másképp fejlődtek!
Mivel sok faj inkább technológiára épít, valaki spiritualitásra, de vannak olyanok akik ezen kettősséget kiaknázva fejlődtek tovább.
Mivel már eléggé sokat tudunk idegen fajokról, így ideje lenne már kinyitni a szemét az embereknek, s meglelni azon információkat amelyekhez hozzáférnek az interneten keresztül!
Bizonyíték kell?? Járj utána! Hogy idézzek „Nektek embereknek van szemetek de nem láttok, van fületek de nem hallotok...” :).
Szerintem az irígység legfeljebb a széles lehetőségekre vonatkozik.
náluk már kialakult társadalmi rend van, szinte mindehol amiről tudok. Sokkal statikusabb.
Nálunk pörög, gyors és életszagú a világ.
Ez annyi lehetőséget teremt hogy győzzünk vele élni.
nem tudunk...
Nem mellesleg a Föld egy nagyon dús bolygó információsan. Ezért piszok értékes. ű
napjainkra már mniden nagyobb galaktikus csoport megfordult itt és hagyott magából infót. Ezt jelenti amit írtam.
Nem földönkívüliek teremtettek bennünket. Mi is bevándorló faj vagyunk ezen a bolygón.
hogy egy normális választ is kapj.
Nem érdekel ha a trollok lehúznak.
Úgy érzem több évmilliárdos fejlődéssel lemaradva is, nekünk tiszta szívű embereknek van amiben jelentős előnyünk van az idegenekkel szemben. Nem tudom mi az, de érdekelne a véleményed.
Lehet, hogy ők már nem tudnak tiszta érzelmekkel kommonikálni ? Lehet, hogy ezért nem a tudósokat, materialistákat keresik meg, akik szűklátókörűek, begyepesedettek a dogmákba. Lehet ez lehet a magyarázat?
Én magam annyit tudok mondani magamról, hogy mélyen spirituális gondolkozású és tiszta szívvel érző ember vagyok, csak azt hiszem el, aminek a valóságáról meg tudok győződni. Nem veszek készpénznek olyan butaságokat, mint ősrobbanás, hogy a Pentagont hegyipásztorok robbantották be és hasonló agymosó média által szugerált dolgok. Ezeknek a fényében, az idegenek mit irígyelhetnek bennem/bennünk spirituális emberekbek? A tiszta érzelmeket?
hmm.. xd
Pontról pontra haladva: Nem visznek sehova,fizikális ráhatás nincs csak lelki-telepatikus vagy spirituális csatornán lévő kapcsolatteremtés.Ha valamivel érdekesebb,kimagaslóbb összetettebb gondolkodási rendszer van benned és ez társul egy ösztöni tiszta lelkiismerettel ami öszínte akkor felkeltheted az érdeklődést és "átvilágítanak-feltérképeznek". Legtöbbször erre az egészre nem emlékszik senki mikor mi hogyan, de ha tetszik amit látnak akkor hagynak emléket vagy valami emlék gondolat menetet amit amúgy neked kell kigubancolni. Irigykedés nincs, egyrészt nincs mire másrészt nem inteligens identitásra vall eleve az irigykedés. Máshol már leküzdék azokat a megprobáltatásokat amiknek mi még kb a negyedén járunk és probálnak valamilyen ráhatással hatni ide is hogy besegítsenek több-kevesebb sikerrel.Ahhoz hogy bármilyen kapcsolat létrejöjjön egy egyénnel ahhoz egy magas fokú nyitottság és őszínteségnek kell létrejönnie önmagával szenben. Kik úgy gondolkodnak hogy mindent tudnak-tudhatnak azokkal eleve kivitelezhetetlen a kapcsolatteremtés mert hogyis fogalmazzak el van zárva egy "csap". És igen máshol már létrejött a technologia-inteligencia-és spirituális harmonia egyvelege ezzel lehetőséget kapva a hiper evulúcióra kijutva a "zárt világosztáyból". Vannak szabályok a végtelen világban ugyan úgy ahogy az emberek is létrehozták itt a saját szabályrendszerüket minden irányzatba.
Szórakoztató amiket irtál, Kérdező,szerintem írj könyvet a tapasztalaidról😂
Az előttem szóló jól mondja,köszönet érte hogy "leporolta" a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!