Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vágó helyesen értelmezi az...

Vágó helyesen értelmezi az UFO szó jelentését?

Figyelt kérdés

Sokszor volt téma itt a topiban, hogy az UFO szó jeltése idegen lény vagy űrhajó. Szkeptikusok szerint, az UFO szó ma is csak azonosítatlant jelent, de hiába linkeltünk oldalakat, hogy a szó jelentésváltozáson ment át, csak hajtogatták a magukét, meg hogy az UFO-t egy szkeptikus sosem használja idegen lényre.

Vágó István nem hiszem, hogy ne lenne elég szkeptikus és művelt, hogy helyesen ne lenne képes használni a szavakat. Eme beszélgetésben az ufológus (idófizikus, mérnök) felajánlja neki illedelmesen az UFO itt használt szkepto jelzőjét, de Vágó nagyon helyesen kijavítja és hallgasd meg mit mond, az UFO szó jelentésére, amivel magam teljes mértékben egyetértek.

4:00-tól érdemes nézni. https://www.youtube.com/watch?v=a1X0wCgwLNE&feature=youtu.be..

2016. júl. 6. 22:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

# 10 Lehegytad a mondat elejét.

Helyesen így szól : Első 3 hozzászólónak, nem megy a szövegértelmezés. az UFO a Vágó szerint az idegen lényeket jelenti. Amit az ufológiai oldalak is ugyanígy használják.

Azért mert akkor még nem igazolták méréssel a gravitációs hullámokat, még nem jelenti azt, hogy egy nem akadémiai kutató azt ne legyen képes kimutatni. Már az előző század közepe táján próbáltak fizikusok gr.hullámokat kimutatni és be is jelentették, hogy sikerült. Később súlyos mérési hibának bizonyult és pofára estek. És ezek fizikusok voltak :D

2016. júl. 7. 09:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem hagytam ki semmit, kiemeltem amit akartam.
2016. júl. 7. 10:04
 13/27 anonim válasza:

9es vagyok.

Erről a mèrèsi hibàròl nem hallottam mèg, de valòban sikerült indirekt mòdon kimutatni a grav. hullamokat màr a mùltszàzad derekàn ahogy te is ìrtad. Akik ezt megtettèk Nòbel dìjat kaptak èrte.

A direkt mèrèshez elèg komoly felszerelès kell. Nem mondom, hogy a videòban szereplő ùriember erre nem lehetett kèpes, de ha igen az azt jelenti, hogy egy kvàzi laikus, egymaga megèpìtett egy vagyonokat èrő precìziòs lèzer interferencia mèrèsen alapulò eszközt, aminek a mèrt adatait kèppè tudja alakìtani. Ezt nem èn mondom hanem ő àllìtja a videòban.

Ha ő ezt megtette mièrt nem tud mèg ròla a vilàg? Mièrt nem hasznàlja ezt a tudàst es felfedezèst, amivel minden kètsèget kizàròan fizikai ès tudomànyos dìjak garmadàjàt kapnà meg valamint egyhàzfő lèvèn az egyhàza mèretèt is megtöbbszöröznè.

Nem mondom, hogy lehetetlen, de szàmomra elèg nehezen hihető.

Bocs az offèrt, ez màr igazàbòl màsik beszèlgetès tèmàja lenne.

2016. júl. 7. 15:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát azért ez a videó 2013-as, kíváncsi vagyok a mostani hírcunami előtt ki hallott a gravitációs hullámokról a jelenlévők közül.
2016. júl. 7. 19:31
 15/27 anonim ***** válasza:
50%
vágó azért mondja hogy használják a "hagyományos" értelemben hogy az olyan hülyék mint a kérdező feltudja fogni a beszélgetést, értelmezni tudja, ne keverje a szezont a fazonnal.. most az ufo téma helyett akár kémiáról is beszélhetnének, ez esetben ezt a példát tudnám felhozni: a h2o-ról beszélgetnek és emberünk dihidrogén-monoxid néven utal rá erre Vágó felajánlja hogy beszéljenek róla úgy mint közönséges csapvíz mert a sok idióta barom nem tudja azt se hogy mi az kémia... érteed bmeg?
2016. júl. 7. 23:47
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
mellesleg nem ártana végignézned a videót de gondolom ezt nem tetted meg mert neked csak az a 4 perc nemtom hány másodpercél lévő beszélgetés a fontos... :D Vágó jó arc.. tudja hogy a nézői közt sok a hülye mint TE ;)
2016. júl. 8. 00:10
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Miért érdekes az, hogy bármit is Vágó jól, vagy rosszul értelmez?

Csak annak lényeges kérdés ez, aki úgy gondolkodik: ha Vágó ezt vagy azt mondja, mondhatom én is.

Ha bárki is 100-ból 99-szer helyeset, igazat mond, egyszer akkor is téved!

2016. júl. 8. 08:41
 18/27 A kérdező kommentje:

# 12 Tőled nem is vártam többet...

# 13 a század közepén kimutatni véltek gravitációs hullámokat, nem rémlik hogy Nem hiszem, hogy adtak érte Nobel díjat, de az sajnos csak egy mérési hiba volt. Másrészt a gravitációs hullámokat csak az interjú után sikerült igazolni (ha az sem volt mérési hiba)

# 14 Igazad van

# 15 Nem, Vágó az ufo alatt az idegent érti, el is mondta. Nem fogtad fel? Az ufo szó jelentésváltozásonment át, ha nem tűnt volna fel. Ne hamisítsd meg Vágó szavait

# 16 "mellesleg nem ártana végignézned a videót de gondolom ezt nem tetted meg mert neked csak az a 4 perc nemtom hány másodpercél lévő beszélgetés a fontos... :D Vágó jó arc.. tudja hogy a nézői közt sok a hülye mint TE ;)"

Végignéztem és nem hülye vagyok, hanem fizikus. Az hogy Vágó mit mond, nem befolyásólja, a tartalmi részét az, hogy kinekmondja. A szavak mögött jelentés van, ez nem befolyásolja kihez mondja. Kisfaludy jól rávilágít az ufo szó ellentétes szkeptikusok által kedvelt korai jelentésére, de Vágó elmondja, hogy ő kezdettől fogva az ufo szó alatt idegent ért, amit ma minden ember ért alatta. :D

# 17 "Miért érdekes az, hogy bármit is Vágó jól, vagy rosszul értelmez? Csak annak lényeges kérdés ez, aki úgy gondolkodik: ha Vágó ezt vagy azt mondja, mondhatom én is."

Hu dubi, igen nehéz felfogni amit leírtam a kérdésben igaz ? Az a lényeg, hogy Vágó a szkeptikusok példaképe, mint egy "mindenben amit nem látok kételkedek" gyöngyszem és ő is ugyanúgy használja, az UFO szót jelentéstanilag, mint az ufológusok vagyis helyesen !

Ebből két dolog következik : 1. Aki az UFO szót itt helytelenül használja, az csak szándékosan akarja széttrollkodni a topicot, mert tudja a valódi jelentését

2. Aki rosszul érti az UFO szó jelentését az lehet, hogy komoly fogalom, mentális zavarban van e téren, pont ezért nem releváns bármilyen véleménye a topicban.

Bubitus próbálj meg szövegértelmezést tanulni, trollkodás helyett és ne válaszolj kérlek :)

2016. júl. 9. 16:16
 19/27 anonim ***** válasza:
62%
Hát persze, mert a fizikusoknak soha nem volt jobb dolga, mint gyakorikérdéseken írogatni földönkívüliekről, és másokat hülyézni. Hát hogyne.
2016. júl. 9. 16:31
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Látom nem megy a szövegértelmezés. Vágó tisztában van vele hogy mi az ufo eredeti jelentése, pont az amit a kis öreg eredetileg szánt neki, vágó csak azért mondta hogy földönkívülit jelentsen hogy az olyan idióta gyenge elméjű parasztok mint te megértség a beszélgetést! egy szóval sem mondta hogy a szó jelentés változáson ment át vagy bármi egyéb. Szimplán annyit kért hogy a BESZÉLGETÉS ALATT legyen az a jelentése ami am nem az. De magyarázhatom a nagy fizikus fejednek, annyira belevagy b*zulva h sose fogod megérteni.. mellesleg vágó darabokra szedi a kis öregedet ;)
2016. júl. 9. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!