Sosem értettem ezt az álmomat. Valaki leírná a jelentését?
Szóval azt álmodtam, hogy meghaltam, de a lelkem kijött a testemből és átszállt egy macska testébe. Macskaként haza futottam. A családom nem zavart ki se semmi. Mintha már napok óta családtag lennék. Éjszaka, mikor mindenki aludt, odamentem a géphez, bekapcsoltam, beléptem egy fórumba és bejegyzésenként azt írtam "Én meghaltam, macska vagyok", aztán az egyik barátom ezt írja "D:"
Amúgy nem biztos hogy pont így van, kb 2-3 éve álmodtam ezt.
Nem kérek olyan hozzászólásokat hogy nincs jelentése stb.
Döntsd el ezek alapján, hogy szerinted mi lehetett, mert te láttad biztosra :D Sok sikert!
Halál
Álomban meghalni nyomorúság. Halálra vágyakozni, egészséget jelent. Meghalni majd újraéledni, azt jelzi, hogy nagy tisztesség éri az álmodót. A pandzsábiak szerint, ha valaki halállal álmodik, az a hosszú élet jele.
Macska
Macskával álmodni általában kedvezőtlen előjel, jelezhet hűtlenséget, árulást vagy valamilyen szerencsétlenséget. Az álomban látott fehér macska jót jelent az angolszászoknál; a cirmos macska úgyszintén, mert szerencsés szerelmet jelez. Az álomban látott vörösessárga macska pénzt és sikeres üzletet ígér; a fekete-fehér macska az álomlátó gyerekeinek a szerencséjét jövendöli; a foltos macska, annak a jele, hogy a barátjaival lesz szerencsés az illető. Az álomban támadó macskák, ellenséget jeleznek; de ha eredményesen megküzd velük az ember, akkor nagy nehézségeken sikerül keresztülvergődnie, és hírnévre tehet szert. Ha valakit álmában csúnyán összekarmol egy macska, az betegséget és bajt jelez előre az álmodónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!