A föld legbizarrabb képeit készítette a NASA egyik marsjárója a marson! Mit gondolsz!?
https://www.youtube.com/watch?v=xhHlBdvTyMY
A videón talán a föld legbizarrabb dolgát láthatjuk melyet a NASA egyik marsjárója fotózott a marson!Egy furcsa női alakot sikerült lencsevégre kapni.
Mit gondólsz lehet hogy egy idegen lény?
Több magyarázat is lehetséges.
1. Az ember ha lát valamit akkor az agya egy általa ismert képpel próbálja beazonosítani. Ezért "jelent meg" Krisztus arc például penészes vakolaton.
2. Számos videó a Földön is készülhetett, ezért becsúszik néha egy sivatagi gyík, patkány, stb. a képbe. Ahogy például ezen a Holdra szállási videón is becsúszott egy kis baleset:
Az igazi Holdraszállás részlet... (The real Moon landing)
https://www.youtube.com/watch?v=LNAmPbsS4sI
3. Számos videó közönséges számítógépes trükk is lehet.
De azért a Marson látható piramisok különösek, de főleg az hogy nem vizsgálják.
Sivatagi gyík?Nem is hallottam ilyen gyíkfajról...
Ez biztos valami idegen marson élő állatfaj.
Patkány is van ott nem csak gyík:
Persze tudom, hisz jártam is ott fotóim is vannak.
A mars színei nem is olyanok mint amilyennek mutatják nem vörös.Sajnos köteleztek rá hogy töröljem a képeim egy vörös szűrővel ellátottat viszont megtartottam azt használtam példaként hogy a marsjárók vörösszűrős képei milyenek lennének ha nem lenne rajtuk vörös szűrő.A példaként felhasznált képemen egy marsi hüllő koponyája látszódik.Ha valakit érdekel szívesen feltöltöm majd.
És mégis honnan szereztél te olyan képeket a Marsról, amiket nem az ottani űreszközök készítettek? Csak kérdezem, mert érdekelne miért vagy ennyire biztos benne, hogy nem vörös a Mars felszíne.
De most, hogy mondod szerintem sem vörös, hanem rozsdabarna, elvégre rozsda borítja az egészet (vas-oxid).
Ja és szólok, hogy a Marsra életet (vagy jeleit) mentek keresni, és nem élőlény formájú köveket.
Értelmezted te a kérdést egyáltalán?
"A föld legbizarrabb képeit készítette a NASA egyik marsjárója a marson! Mit gondolsz!?"
Most komolyan? xD Dat poén xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!