Titokzatos NASA-felvételek kerültek elö! Igazólja a belső föld elméletét, ahonnan az UFÓK jönnek elő?
A Nimbus szonda a hatvanas évekbe készített felvételeket, melyek mindeddig egy raktárban porosodtak.
Mintegy fél évszázaddal ezelőtt készítettek NASA felvételeket hoztak nyilvánosságra a Coloradoi Egyetem kutatói – írja a Spiegel. Az egyik első Nimbus űrszonda még a hatvanas években készített fotókat Grönland és a sarkvidék domborzatáról, a filmszalagon tárolt, nagyjából negyedmillió felvételt végül az egyetem részéről David Gallaher és csapata digitalizálta.
A fotókon ráadásul egy rejtélyes jelenséget is sikerült megörökíteni: a képeken az Antarktisz jegén tátongó hatalmas lyuk létrejöttére ugyanis egyelőre még a szakértők sem tudtak megnyugtató magyarázatot adni.
eredeti képek :
A hatalmas lyuk a jégtömbökben a föld alatti átjárót mutatja, mely által eljuthatunk a belső főldbe? [link] elméletben innen jönnek fel az UFÓK?
Érdekes, bár én nem nagyon értek azokhoz a képekhez. :)
Mindenesetre elgondolkodtató.
Titokzatos NASA felvételek kerültek elő!
És milyen érdekes, nem a NASA honlapja van belinkelve, hanem valami magyar ezobulvár oldal!
Na ennyit a hitelességről!
Az amúgy feltűnt neked hogy van közte sivatagi kép? A zöldes-sötét "lyukak" pedig felvételek az Aral tóról.
Szia!
#6 Ne bántsd,ezoteria rovatban vagy...
Mutatok én neked valódi bizonyítékot kérdező! A parafos ismét csak megpróbál félrevezetni minket ezekkel a képekkel.
Ebben a videóban végre látható a Belső Föld teljes valójában is és bújtatott formában bemutatja az igazságot...
Amit nem is csodálok, mivel a képen az Északi-sark (Arktisz) látható, nem pedig a Déli-sark (Antarktisz).
"NIMBUS satellite image from 9 September, 1969 with ice edge tracings show “giant holes” in the Arctic sea ice in the Chickchi Sea north of Alaska. Image source: NSIDC. Click to enlarge."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!