A kételkedőkre nehéz idők jönnek. Megtalálták az UFO-k bizonyítékát?
Figyelt kérdés
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.
Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.
Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:
https://www.youtube.com/watch?v=aPY2ZzPxfgE
2016. máj. 3. 20:12
31/41 anonim válasza:
Én már építem az azbesztes bélelésű bunkerem ti hogy áltok és hogy oldjam meg a fűtést?
32/41 A kérdező kommentje:
Kandalló? Bár a füstjével árulkodó leszel.
2016. máj. 3. 21:34
33/41 anonim válasza:
Én értek ezekhez hívjatok csak ilyenkor pyroraptornak!
Na először kell egy darab a nap felszínéből egy üvegbe és mivel az nagyon forró ezért egy üvegnyi is felfűti a bunkered.Csak ne fogd meg az üveget mert bizony süt lehet használni sütésre is.
34/41 anonim válasza:
És a legjobb hogy nem füstöl valamint soha nem alszik ki mert a Nap sem aludt ki soha nem?!Jó az hogy este kialszik az más...Este úgyis alszol.
35/41 anonim válasza:
Viszont hátránya hogy gyakran napkitörés gerjed rajta ilyenkor akár az üveg is felrobbanhat.
36/41 anonim válasza:
#31 A kandalló nem jó, mert füstmérgést kapsz, de vihetsz magaddal takarót vagy Lajcsihoz hűen lophatod az áramot csak le kell fizetni a megfelelő embert, hogy bevezesse neked az áramot és mehet az ingyen fűtés.
37/41 anonim válasza:
Utolsó, a Raidosok is lopják az áramot!
38/41 anonim válasza:
Őszintén nem tudom kik azok a Raidosok, de biztos veszélyesek lehetnek vagy volt e.onosok kuncsaftjai.
40/41 anonim válasza:
Értem szóval ezek is valamilyen alattomos idegenek, akiket jobb elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!