Miért kellett eddig várni? Végre Megtalálták az UFO-k
bizonyítékát. Most hogyan éled másképpen az életedet?
Figyelt kérdés
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.
Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.
Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:
Ti tényleg ilyen hülyék vagytok, ezósok? Megszámolni nem tom hányszor mondták el, hogy semmire nem bizonyíték. Sok olyan dologról csináltak szobrot, amik nem léteznek...
2012. okt. 29. 17:56
5/25 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt,Csak picit másképpen!
De azért most is elmondom! Nem érdekel és az életem se élem másképpen,pár béna szobor miatt!
2012. okt. 29. 18:46
6/25 anonim válasza:
Nem újdonság, a GYK-n már 57-szer felfedezték ezt a videót. Azóta sem lett meggyőzőbb.
2012. okt. 29. 19:50
7/25 anonim válasza:
Már több efféle kérdésben is láttam ezt a "A kételkedőkre nehéz idők jönnek." mondatot. Komolyan nem értem, hogy ez mit takar. Szerintem pedig mindenkire nehéz idők jönnek, ha a közeljövőben nem nyitja meg Lipótmező újra a kapuit. Mellesleg ez az égvilágon semmit sem bizonyít.
2012. okt. 29. 20:31
8/25 anonim válasza:
Igen, a beszivárgók már itt vannak, a Sandy nem véletlen.
2012. okt. 29. 20:48
9/25 anonim válasza:
Azért szeretem a GYK-t mert itt naponta 10 ember bebizonyítja hogy végre megtalálták az UFO bizonyítékot és naponta 10x egyhangúan a válaszokban megcáfolják :D
2012. okt. 29. 21:00
10/25 Antimod válasza:
Ha valami bizonyítja is az ún. földönkívüliek létét, azok nem ezek a szobrocskák...
Amúgy még mindig azt nem tudjuk, honnan és hogyan jönnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!