3/9 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, a spanyolok nem haboznának megadni a régészeti engedélyt. Valamint a TV-ben is leadták volna a hírt. Nem is beszélve arról, hogy én semmilyen négyzeteket, köröket, nem látok a müholdképen.
4/9 anonim válasza:
atlantiszt már legalább annyiszor megtalálták, ahányszor a világvégét megjósolták.
volt mát világvége?.... na látod!
5/9 anonim válasza:
Igen, eddig a víz alatt keresték. Ha felnéztek volna, egyből megtalálják. Ilyen az, amikor nem látják a fától az Ernőt.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez Atlantisz-e, de szerintem ez csak egy hasonló koncepcióval rendelkező Atlantisszal és Lemúriával egykorú város amit még csak most fedeztek fel. Atlantisznak Afrika környékén kell "lennie" az ősi egyiptomi leletek szerint.
9/9 anonim válasza:
Számtalan elsülyledt és víz alá került város és település van.
Tudományosan bizonyított tény, hogy Atlantiszi fejlett kristálygyógyászatos kultúrában csak a hülyék és a szenilis vénasszonyok hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!