A kételkedőkre nehéz idők jönnek. Megtalálták az UFO-k bizonyítékát?
Figyelt kérdés
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.
Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.
Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eRyZ..
2012. nov. 6. 19:58
1/24 anonim válasza:
Én kezdésnek csak annyit mondanák, hogy ezt a videót körülbelül harmincan feltették már az oldalon. A többit másokra hagyom hiszen fogsz még jó pár veled egyet nem értő választ kapni.
2/24 anonim válasza:
Nem tudom mi a f.aszom hihetetlen abban, h van földönkívüli élet és h esetleg jártak már ezen a bolygón.
Mielőtt jönne a szokásos duma, nem, nem láttam még egyet se, nem néztem meg a videót se, egyszerűen benne van a pakliban.
4/24 anonim válasza:
Én eddig sem kételkedtem, de nem érdekel a téma, majd ha jönnek a kis lények, majd akkor! Remélem nagy farkuk van és szeretik a dagi csajokat.
5/24 A kérdező kommentje:
Hát, a szkeptikusoknak eddig hihetetlen volt ... Ezek után lehet nekik is elmerülni az ufológia tudományába
2012. nov. 6. 20:06
6/24 anonim válasza:
Minek kellett megváltoztatni az óránként 1 kérdés limitet félóránkénti egyre...
7/24 A kérdező kommentje:
Úgy érted hogy miért csak ? Véleményem szerint a tíz percenkénti kérdésfeltevés lehetősége pörgősebb beszélgetéseket eredményezne.
2012. nov. 6. 20:15
8/24 anonim válasza:
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. Egyre több hülyeséggel kell szembesülni?
9/24 A kérdező kommentje:
Nem kell idejárni pl.
2012. nov. 6. 20:21
10/24 anonim válasza:
Érdekes, azon gondolkodtam hogy jó-e nekünk, a tényleg léteznek, vagy nem. És az jutott az eszembe hogy ha már tényleg jártak itt - és akkor ugyebár sokkal fejletteb a technológiájuk mint nekünk - bármikor elpusztíthatnának, vagy rabigába hajthatnának, mégsem teszik. Vagy talán teszik, csak nem vettük észre? Ki tudja, de a lényeg, hogy eddig még nem tettek velünk semmi rosszat. Vagyis ha egyszer voltak itt, akkor jószándékúak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!