A kételkedőkre nehéz idők jönnek. Megtalálták az UFO-k bizonyítékát?
Figyelt kérdés
A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.
Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.
Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:
https://www.youtube.com/watch?v=aPY2ZzPxfgE
2016. máj. 3. 20:12
21/41 anonim válasza:
Mérgező lenne a reptoidok csontja???
22/41 anonim válasza:
Valószínűleg, mert ciánt isznak kávé gyanánt.
23/41 anonim válasza:
dehogy csak patkányméregbe áztattam mert a kutyám mindig odafosott az ajtóba
24/41 A kérdező kommentje:
:(
2016. máj. 3. 21:08
25/41 anonim válasza:
nyugi utánna azt is megsütöttem nem ment kárba a húsa
26/41 anonim válasza:
#23 Nagyszerű állat gazda lehetsz, csak a rendőrség meg ne tudja.
27/41 anonim válasza:
a szíriuszi jósmacskámat meg megmikróztam bár azt véletlen volt azt hittem a szomszédé
28/41 anonim válasza:
Egyébként, ha nem mérgezed meg védte védte volna a bunkert.
29/41 anonim válasza:
a fityfenét védte volna mindig visongva rohant el mikor mellé lőttek lézerrell
30/41 anonim válasza:
Nekem egy loúvam van az a legjobb házőrző reptoid támadások esetén mert csak a veccő hat rá.
Bár egy jó ideje nem láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!