Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A kételkedőkre nehéz idők...

A kételkedőkre nehéz idők jönnek. Megtalálták az UFO-k bizonyítékát?

Figyelt kérdés

A kételkedőkre nehéz idők jönnek. A bizonyítékokra egy közép-mexikói törzs talált rá, és bárki készítette a szobrokat, nagy szemű lényeket és űrhajókat ábrázolnak.

Köztünk jártak? Csak most kerültek nyilvánosságra azok a szobrok és ékszerek, amelyek furcsa - és három - szemű, minden bizonnyal idegen lényeket, és repülő csészealjakat ábrázolnak.

Lassan mindegy lesz, hogy eddig hitt az UFO-kban, vagy sem. A videóból kiderül, hogy eddig helyesen döntött-e:

https://www.youtube.com/watch?v=aPY2ZzPxfgE

2016. máj. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Mi a Tescoban vettünk gazdaságos Budget bunkert. A jövő hétre rendeltünk markológépet ami kiássa neki a gödört. Egyszer már próbáltunk magunk ásni de túl kicsire sikerült a gödör ezért most a telek másik oldalán kell egy nagyobbat ásatnunk géppel.

Ha elkészül a gödör akkor összerakjuk benne a bunkert. Az elrontott kisebb gödört is tudjuk hasznosítani mert abba lesz a víztartály. Csak bele ne köpjenek az idegenek mert abból fogunk főzni és ezzel beleköpnének a levesünkbe. Mert odalent leveskockából főzünk majd leveseket. Meg sólettkonzervet. Vettünk három raklap sólettet.

2016. máj. 3. 20:44
 12/41 A kérdező kommentje:

Én az anyagot titokban hozom. De ez egy nagy titok!

A troodonokkal egyetértek. Ők voltak itt hamarabb. Támogatom az inváziós terveiket.

2016. máj. 3. 20:49
 13/41 anonim ***** válasza:
Dehogy, jó haverjaim, mindig galactiskypeolunk azt mondták ide nem akarnak többet visszajönni mert az egész bolygót elb*szták a reptoidok valamint féltik ők is a tollazatukat mert a reptoidok előszeretettel gyújtogatják fel azt ezért ők a reptoidok ellen vannak most a tőlünk 3 galaxissal arrébb lévő xy-11 kódnevű galaxisban élnek a Garolox cssillagrendszer Litosz bolygóján a naprendszerük nagyon hasonló a miénkhez és a bolygó is szinte teljesen olyan mint a föld -mármint a hőmérséklet,oxigénszint stb- a fauna nagy részét az általuk odatelepített földi mohák,zúzmók,páfrányok és fenyők alkotják
2016. máj. 3. 20:55
 14/41 A kérdező kommentje:
11. Levesporok, tészták, pudingok, tartós tej!!!, lekvár, kompót, savanyúságok!!!. Ezek mind jók.
2016. máj. 3. 20:57
 15/41 anonim ***** válasza:
Ha sikerül levadásznotok egy reptoidot kóstoljátok meg... állítólag jó a húsa.
2016. máj. 3. 20:59
 16/41 anonim ***** válasza:
Azt mondják olyan mint a csirke.
2016. máj. 3. 20:59
 17/41 A kérdező kommentje:

Mert speciális, paleo tápon vannak:

https://www.youtube.com/watch?v=PkL-s7Sskzc

2016. máj. 3. 21:00
 18/41 anonim ***** válasza:
én már kostoltam tényleg jó 2012-ben véletlen lelőttek egyet lézerágyúval meg is sült elcsentem a combját szerintem nem olyan mint a csirke hanem olyan mint egy krokodil húsa
2016. máj. 3. 21:01
 19/41 anonim ***** válasza:
Utolsó ha van még belőle tudsz küldeni postán?
2016. máj. 3. 21:02
 20/41 anonim ***** válasza:
sajnos már elfogyott a csontját meg kidobtam a kutyának de másnapra megpusztult
2016. máj. 3. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!