Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy barátom mesélte ezt a...

Egy barátom mesélte ezt a történetet. Mit gondólsz?

Figyelt kérdés

Azt állította, hogy kint a mezőn sétáltak este, ekkor a semmiből megjelent egy fénylő golyhó az égen ami egyenesen feléjük vete az irányt majd pár tíz méterrel megált előtük és lebegett egy helyben.Ők nagyon megrémültek mert még nem láttam iet és nem mertek mozdulni aztán a fény pislákolni kezdett és kialutt.

Én nem tudom elhidjem-e neki eddig szinte mindig igazakat mondott most is igaz ehet vagy átvert?

2016. ápr. 20. 21:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ja igen azt nem irtam hogy a kutyájával sétáltak
2016. ápr. 20. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Én azon gondólkozok, hogy igaz lehet-e, hogy valaki ennyiszer elcseszi ennek a kérdés végén olvasható kifejezésnek a leírását, meg más szavakét is, vagy pedig valaki csak pimasz tréfát űz-e az ide a rovatba feljárókkal? Most már egyre inkább arra gondólok, hogy a második variáció az igaz.
2016. ápr. 20. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Minden szava hiteles volt addig amíg a kutya említésre nem került . Onnantól már gyanakodtam , egyébként ha pislákol tenni kell rá kis fát és ég újra . Ő tudja mi a valós , de mindenki inkább a saját szemének higgyen .
2016. ápr. 20. 21:13
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolom, hogy nem tudsz írni.
2016. ápr. 20. 21:14
 5/15 death42 ***** válasza:
56%
Kint a mezőn a kutyájával este? Már rosszul kezdődik. Az igazmondó barát sablonos, kissé drámaibb is lehetett volna. De a helyesírási hibák szórakoztatóak 10/5-ös értékelést kap tőlem. :)
2016. ápr. 20. 21:15
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

3 lehetőséget látok

A) hülye vagy és ezért irkálsz ilyeneket

B) a barátod hülye és mond ilyeneket

C) esetleg gömbvillám...

2016. ápr. 20. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Azt gondolom, hogy egy bugyuta troll vagy.
2016. ápr. 20. 21:19
 8/15 anonim válasza:
66%
én is láttam már ilyet...de én elkaptam s betettem itthon egy 5l-es befőttes üvegbe...rányomtam egy tejgumit a tetejére...ha meg akar szökni mindig leszorítom egy fedővel.
2016. ápr. 20. 22:00
 9/15 csatrad ***** válasza:
"...mert még nem láttaM ilyet..." magadat sem tudod becsapni, minket, hogy akarsz?
2016. ápr. 21. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Az egy űrgolyhó lehetett.
2016. ápr. 21. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!