Kiszivárgott a földönkívűliek eltitkolt üzenete! Megdöbbentő felvétel! Mit gondólsz?
Ordas nagy kamu. Miért nem kínaiul üzen? Miért angolul?
Miért mindig Amerika felett repkednek.
" Mit gondólsz?"
Hogy nem tudsz helyesen írni.
Ettől függetlenül azt, hogy ez ordas nagy baromság!
Ha a földön kívüliek üzenni akarnának, akkor meg tudnák tenni úgy, hogy azt nem csak egy szűk, "titkos " rétegnek szólna.
"Próbálom megtanulni a nyelvedet..."
Írja az, aki ezen a nyelven ír egy komplett üzenetet!
Mi az ember "nyelve?" Mit próbál meg megtanulni? Nincs egységes emberi nyelv!
Én pl azt nem értem, hogy a linkelt videóban miért irta kérdô jeleket amikor tökre érthetô volt
(???) your world so beautiful
I try to learn your (???) language. Own
I would (???) to (???) you. Like meet.
Na nem ez a lényeg. Szerintem van valóság alapja. Ha belegondolsz, hogy a szíriuszról jöttünk.
Miért hiszik az idióták még mindig azt, hogy ha a földönkívüliek valaha felveszik velünk a kapcsolatot, akkor tudnak beszélni? Bár azt is kétlem, hogy ez valaha bekövetkezne, meg az is, hogy a bolygó közelébe jönnek.
Ja és miért vennék fel velünk a kapcsolatot bármely földönkívüli? Van valami haszna? Nem, nincs! Hát akkó meg?!
A Voyager-2-n elhelyezett üzenet 55 nyelven való üdvözlést tartalmazott, egy Jimmy Carter által írt üzenetet, és egy Morse kódban írt közmondást: per aspera ad astra. Valamint képeket és hangokat, emellett válogatott zenéket különböző kultúrákból.
Ebből hogy a fenébe lehet megtanulni egy komplett nyelvet?
Ha ettől eltekintünk egész jó a cikkben lévő videó. Lehet a haverokkal is összedobunk egy hasonlót, hátha itt is viszont látjuk a GYIKen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!