Megdöbbentő! Újabb titokzatos felvételek kerültek elő a Marsról! Mit gondólsz erről?
2016. ápr. 13. 17:08
1/9 anonim válasza:
A mai világban, amiben szinte mindent lehet manipulálni még a saját szememnek se hiszek, nemhogy egy szakértők által pár perc alatt elkészíthető képanyagnak.
2/9 anonim válasza:
Én már nem gondólkodom, mert amikor gondólkodást látok leírva, akkor már nem tudom, hogy mire gondóljak, de mégis gondólkodóba esek, végül aztán felhagyok azzal a reménnyel, hogy a gondólkodás kifejezés leírására magyarázatot kíséreljek meg találni.
3/9 Shai-Hulud válasza:
Én azt gondólom, hogy már kezeltetni kellene a rögeszmédet, mert ahogy nézem, kezd elhatalmasódni rajtad!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=gond%F3lsz&k..
4/9 anonim válasza:
Az Újabb titokzatos felvételeket, amik valódiak is, nem a blikk fogja leközölni.
5/9 anonim válasza:
Direkt irod minden kerdesnel idegesitoen es rosszul a gondolsz szòt? Vagy nemtudod hogy nem hosszù ò-val kellene??? Amugy elegant rogeszmes vagy !
6/9 anonim válasza:
szóval mivel a vidibe az úgy kb a neandervölgyi emberel egyezik meg akor az egy űrhajós ősemberé xd?
7/9 anonim válasza:
A helyzet az hogy ezek már marha régiek. én először 7 éve láttam ezeket.
Szinte biztos hogy valódiak. Ami kevésbé valószínű hogy ezek tényleg azok aminek látszanak. nem csupán kődarabok.
8/9 kori80 válasza:
Nekem ez a véleményem:
9/9 anonim válasza:
Emberek. Az emberi agy tulajdonsága, hogy bizonyos dolgokhoz korábban már látott formákat próbál rendelni (lásd bárányfelhő). Azért, mert egy kődarab hasonlit egy koponyához, még nem lesz koponya. Ne szopjunk már be mindent egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!