Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO szállt a ma­gasba egy...

UFO szállt a ma­gasba egy me­xi­kói vul­kán­ból. Mit gondólsz UFÓ volt?

Figyelt kérdés

Meglepően sokszor látni vulkánbúl felszálló ufókat. A gyakorisága már szignifikáns. Lehetséges, hogy valamit keresnek ott ? Vajon mi az ?

[link]

2016. febr. 21. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A kép alapján tipikus "Iridium flare", legalábbis számomra ez a legvalószínűbb. Nem biztos, hogy pont Iridium műhold, de hogy nem a vulkánból szállt fel, az tuti.

"még vizsgálják a szakértők"

Én drukkolok nekik. :D

2016. febr. 22. 11:02
 2/4 anonim válasza:
74%

Szerintem nem ufó.

A cikkben is ott van, hogy nem erősítették meg, lehet egy ügyes grafikus munkája is.

Ennél sokkal egyértelműbb felvételek is voltak, amikről elsőre azt hitted és váltig állítottad hogy "ez tuti UFO!" aztán kiderült hogy természeti jelenség, grafikus készítette vagy ilyesmi.

Szerintem csak egy szerencsétlen kis vulkándarabka, ami egy fénycsóvát húzott maga után amikor a kis drága kibuggyant abból a vulkán anyából.

Mellesleg ez nem is videó, csak képek összevágva ha jól megnézed. :D

14/L

2016. febr. 23. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Én azt gondolóm hogy faszájos a kérdűs, szerintűm szignifikánsan zsír! Egyébként úgy néz ki mind egy 2D-s firka, ilyet még én is összedobok.

BTW Kérdező, mi ez a bizarr fétis hogy minden hülyeségről külön kérdést nyitsz, tudni akarván hogy más mit gondól? Mi értelme van ennek? Erről mit gondólsz?

2016. febr. 23. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvashatnál kevésbé primitív hírportálokat...
2016. márc. 6. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!