Milyen idegen fajok létezhetnek? Mit gondólsz?
ezt elég nehéz meghatározni. hiszen rengeteg féléről "tudunk" a kérdés az hogy melyik igaz és melyik csak kitaláció.
itt fel van sorolva néhány faj:
https://www.youtube.com/watch?v=uwVal4h92K8
én még nem láttam egy idegent sem. ezértis valószínünek tartom hogy ezek közül nem létezik túl sok XD
Én csak kettőről tudok: az ufó-hívő faj, és az ebben kételkedő (szkeptikus) faj.
(Bár ez inkább egy faj, csak azon belül két eltérő alfaj.)
Mindkettő jellemzője, hogy egyaránt gondolkodásra képtelenek, az egyik mindenütt földönkívülieket lát, a másik meg sehol se.
A kettő keresztezésével kitenyésztett hibridek viszont meglepően jó képességeket mutatnak, egyrészt nem ülnek fel mindenféle hülye weblapoknak, elmosódott fotóknak, légből kapott híreknek, másrészt viszont nem hülyéznek le mindenkit, aki elképzelhetőnek tarja idegen lények létezését.
Ezek a hibridek csak akkor szoktak mindenkit elküldeni a bús francba, mikor egyik vagy másik oldalról jól felbosszantják őket, és mindenáron, erőszakosan meg akarják győzni őket egy olyan dologról, amiről nekik az a véleményük, hogy még keveset ismerünk a világból a dolog egyértelmű eldöntéséhez.
-Szürkék
-N-ufók
-Reptiliánok
-Plejádiak
stb.
horkoloidok
hrollok
poloskoidok
szilvásbuktoidok
burgonyoidok
mókusoidok
( igen, ezek közül az összes szerepelt már a GYIK Ezo kategóriában )
...lumbulábiaiak
krixkraxiak
reptoidok
modereptoidátorok ( ők szerkesztik a gyakorikérdéseket )
motherbookdriver-ek ( velük történt még a lumbulábiai-motherbookdriver lézerágyúzós incidens. ők úgy néznek ki mint egy fehér parókás bíró karikatúrája )
Radiátor Hajigáló Gladiátor Aligátor
30 centis kukójú női töri tanár.
3 méter magas férfi tornásznő.
orleopikangvinda
anyád szűz apád terhes kifejezés
és ha éhes vagy egyél 1 snickerst mert kifordulhatsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!