Ha már Stephen Hawking, a világhírű fizikus is hisz az intelligens élet létezésében a földön kívül, beláthatjuk, hogy a szkeptikusok valójában beszűkült, unintelligens egyedek?
Én inkább adok egy világhírű, rengeteg díjjal és elismeréssel rendelkező fizikus szavára, mint egy jöttmentére, aki csak a gyakorin tud okoskodni, meg vagdalózni a struccpolitikájával, miszerint "csak az létezik, amit a saját szememmel látok".
De nem csak ő az egyetlen fizikus, tudós, aki hisz az intelligens élet létezésében a Földön kívül, szóval már csak ez is bizonyítja, hogy minél nagyobb tudással rendelkezik valaki, annál szavahihetőbb a véleménye.
Én hiszem, hogy a Földön kívül létezik ehhez hasonló intelligenciájú élet.
Miért ne? Több száz, ezer netán tizezer fényéven belül kell, hogy legyen egy.
Ugye a világmindenség végtelen.
Egy pillanatig sem hiszem, hogy egyedül vagyunk a végtelenben.
Abban viszont nagyon szkeptikus vagyok, hogy elfogadható emberi léten belül találkozunk velük.
És akkor beszükült, unintelligens egyed vagyok??
1.) Nincs rá semmi bizonyíték (mármint arra ,hogy Hawking valóban ezt mondta)
2.) Stephen Hawking ateista. Most mindenki dobja el a rózsafüzérjét és menjen el egy ateista találkozóra?
Üdv: egy "beszűkült, unintelligens" szkeptikus egyed :P
Ki miben hisz, az mindenkinek a magánügye, és szabad akarata szerinti dolga.
Ki mit tud bizonyítani, az már más kérdés.
Mert akkor ha van bizonyíték, tudományos keretek között is észlelhető a folyamat, vagy jelenség, vagyis, el lehet fogadni mint tényt.
Kérdésed tárgya ebben a tekintetben inkább a hit felé közelít.
használd másra azt az energiát amit abba ölsz, hoogy a totál szkeptikusokkal(emberiség 5%-a) foglalkozol
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na már megint betámadtak a beszűkült szkeptikusok, rögtön első szavuk "nincs rá bizonyíték" könyörgöm, az ilyenek gondolkoznak egyáltalán vagy egyből vagdalóznak a baromságaikkal? De lássátok milyen jófej vagyok, megspórolom nektek azt a borzasztóan megerőltető dolgot, hogy rákeresek az interneten és belinkelem (bizonyára felétek nincs ilyesmi, ezért nem megy egyedül):
https://www.youtube.com/watch?v=SLVTQeDj7CU
A normális válaszokat az értelmes válaszolóktól köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!