Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miből gondolják egyes emberek...

Miből gondolják egyes emberek azt, hogy az 1969-es Holdra szállás nem történt meg?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 12:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
31%
Mert megtehetik.
2015. okt. 26. 12:34
 2/29 A kérdező kommentje:
LoL
2015. okt. 26. 12:36
 3/29 anonim ***** válasza:
44%
Sokan próbálták/ próbálják megcáfolni. De nem sok sikerrel. Ellenben futótűzként terjesztették h nem történt meg.. Én láttam egy dokumentum filmet róla ahol a cáfolok tényeit cáfolják meg.. Igazából én nem tudom h igaz e v sem, de ez a legkevésbé se érdekel h volt e v sem.
2015. okt. 26. 12:39
 4/29 anonim ***** válasza:
61%
Engem csak az érdekel, hogy ha 46 évvel ezelőtt erre képesek voltak, miért nem ismételte még meg senki a mutatványt? Hisz ma már sokkal fejlettebb eszközeink vannak, és kutatások szempontjából még mindig óriási dolog lenne. Nekem furcsa, hogy senki nem csinálta még utánuk...
2015. okt. 26. 12:43
 5/29 anonim ***** válasza:
41%

Most kicsit fura választ fogok írni. Nincs valóságalapja, csak érdekességnek írom:

Igazából rosszul gondoljuk el magát a földet. A köztudatban úgy van az emberek fejében, hogy van egy gömb vagy egy geoid forma, ami az univerzumban csücsül és különböző mozgásokat végez pl. forog, kering.

Tehát sokan azt hiszik, hogy a földet bele lehetne tenni egy képzelt kockába, ha megrajzolnánk köré.

Ilyesmire gondolok:

[link]

Az hiszik az emberek, hogy a kockába vagy azon kívül ki lehet menni, hiszen ott van egy tér és a "gömb" csak úgy létezhet, hogy benne van valamiben.

Azt hiszik, hogy ha felgyorsulnak, ki lehet belőle törni pl. az univerzumba, amiben maga a föld csücsül.

Természetesen nem lapos a föld, nem erről van szó. Egyébként is vannak benne dombok, völgyek stb...

De a gravitáció sem úgy működik, hogy alul fejjel lefelé vannak az emberek, csak őket húzza a föld a közepéhez.

Egyszerűen olyan görbék vannak, amik olyan geodot alkotnak, amin kívül nincs más.

Tudom hülyeséget írtam és el lehetne gondolkodni, hogy akkor hol van a nap, hol van a hold. De fejleszti a gondolkodást.

A holdra szállást én sem értem, miért tagadják. Az még nincs messze. A repülőt pedig bárki kipróbálhatja, hogy nem kitaláció.

2015. okt. 26. 12:45
 6/29 anonim ***** válasza:
De gondold el azt is, hogy mi volna, ha átfúrnád a földgömböt a legtetejéről a legaljáig. Mikor átmennél a közepén, akkor hirtelen azt vennéd észre, hogy már nem lefelé ásol, hanem fel? És ha beleugrik valaki a lyukba, akkor alul amikor kiesik igazából felfelé fog repülni?:D
2015. okt. 26. 12:59
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
Azt ki is probalnam. De fas-za lenne. 🌐🌲🌳🌵🌱🌴
2015. okt. 26. 13:50
 8/29 anonim ***** válasza:
23%
Mert nem történt meg. Holdraszállás, műholdak, evolúció, ősrobbanás, oltások, "kvatumfizika", AIDS stb. sok-sok pofátlan hazugság, amivel a háttérhatalom hülyíti a birka embereket, miközben a nyilvánvaló igazságokat meg letagadják. Ne csak nézzetek, lássatok is! A Tudás ott van előttetek, csak ki kell nyújtani utána a kezeteket...
2015. okt. 26. 15:11
 9/29 anonim ***** válasza:
65%

Mert tehetik.

Némelyek fájdalmasnak képzelik a gondolkodást, ezért alkotmányos jogukhoz, a "hűlyének lenni alapjog"-hoz folyamodnak.

2015. okt. 26. 15:44
 10/29 anonim ***** válasza:
Tudnátok h lehet papírt kérni külön arra h hülye vagy v sem?
2015. okt. 26. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!