Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért gondolják, hogy az ún....

Miért gondolják, hogy az ún. idegenek humanoidok?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy létezik máshol is élet, már csak a nagy számok törvénye miatt is, de:

1: Miért olyan népszerű a Föld? Elvégre nálunk sokkal értelmesebb lények is lehetnek más bolygókon, akikhez látogatóba mehetnének.

2: Az általunk ismert legközelebbi Föld típusú bolygóra, a Voyager mai sebességével haladva 40000 év alatt jutnánk el. Persze lehet sokkal jobb technikájuk, csakhogy az intelligencia nem feltétlenül a technikai fejlődésben jelentkezik.

3: És az alapkérdés bővebben. Ha egy bolygó alkalmas lehet bármilyen életforma kialakulásához kizárt, hogy humanoidok alakuljanak ki. Ha egy kicsit is nagyobb a bolygó, mint a Föld, akkor a nagyobb gravitáció miatt, ha kisebb, akkor meg azért. Akkor legyen ugyanakkora: erre mennyi az esély? Nem beszélve a légkör összetételéről, vastagságáról. Mi van, ha metánt lelegeznek? Nekik soha nem kell szkafander sem, de hát ez mellékvágány, ne erre térjetek ki.

Szóval egy másik bolygón kialakult élet az evolúciója során miért is fejlődött volna humanoiddá?

Aki válaszolni óhajt, kérem, minden pontra feleljen.

2013. márc. 17. 18:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Tény hogy vannak idgenek, a Földön is. Csak nem tudom miért tusolják még mindig el? Hmm.. de tudom.. beleroppana az emberiség 80 %. Szerintem utána őket kéne idegosztályra zárni.
2013. márc. 17. 18:46
 2/27 anonim ***** válasza:
69%

Udv!

Akkor szepen sorban, ha mar megkertel fejtsem ki a velemenyem :)

1: Nem biztos, hogy mi vagyunk csak nepszeruek, hiszen nem kaptunk errol szolo informaciot mas bolygokrol(ha csak nem titkolja el ez is az amerikai kormany :D ).

2: Annyi ertelmes faj elhet az univerzumban, amit mi elkepzelni sem tudunk, a ketto egyutt valoszinuleg parosul egymashoz eleg sokuknal.

3: Gondoljunk arra, mi van, ha az ember nem igy fejlodik tovabb? Akar mennyire is van nalunk gyorsabb allat, vagy olyan, ami magasabbat ugrik, megis az emberi test kepes a legosszetettebb mozgasra, ez is emelt ki minket az allatok kozul. Probalj meg roka mancsokkal rajzolni, valoszinu nem tudnal, es meg ugy is viselkednel, mint egy roka. A termeszet. Az ember a legugyesebb allat, es valoszinu mashol is az emelt ki fajokat, hogy kepes volt eszkozoket hasznalni, ami gondolkodasra aspiralta oket.

2013. márc. 17. 18:46
 3/27 anonim válasza:
30%
Tételezzük fel,hogy az élet bölcsője a föld.Vegyük alapul a mítoszokat,teremtéstörténeteket,apokalipszis sztorikat...Most képzeld el,hogy egy technikailag fejlett világban,ahol mindent alárendelnek a "haladás"-nak,az emberi mohòság csúcsra van járatva,nagyvállalatok irányítanak mindent,majd az emberiség teremtő erejét meghaladja az emberiség pusztítò ereje.Kitör egy pusztítò háború,rengetegen meghalnak,a civilizált világ elszigetelten,foltokban még létezik,de jobbára olyan a helyzet mint a Mad Max- ban.Azok akik nem akarnak a sugárszennyben élni keresnek egy élhetőbb helyet,telepesek költöznek (valahova)aztán vissza-visszajárnak ellenőrízni hogy mi a helyzet,alakul- e valami.A civilizálatlan,elmaradott földlakòk istenként tisztelik őket,majd elindul a fejlődés újra,hiszen az ember mindig többet akar,repülni,gyorsan élni,kevesebbet izzadni.És most képzeld el hogy ez újra és újra megtörténik...Vélhetően az idegenek rokonaink,ezért humanoidok.
2013. márc. 17. 18:55
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
nem gondoljuk, hanem tudjuk és azért mert így néznek ki ! -.-
2013. márc. 17. 19:08
 5/27 A kérdező kommentje:
Kedves kettes! Nem tettél eleget a keresnek!
2013. márc. 17. 19:09
 6/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, hármas és 1es
2013. márc. 17. 19:10
 7/27 A kérdező kommentje:
Meg eddig senki, Anabolic-ot kivéve.
2013. márc. 17. 19:11
 8/27 anonim ***** válasza:

1: Nem gondolom, hogy nápszerű, én pl. nem szeretek itt élni. Magával a Földdel nincs gondom, csak az emberekkel.

2:Ez így van, ráadásul szó sem esett az asztrál utazásról, és más "utázási" lehetőségekről.

3: Sok faj létezik, más életminőséggel, más dimenzókban. Valamelyikünknek nincs is fizikai testük.

2013. márc. 17. 19:14
 9/27 A kérdező kommentje:

A nepszeruseget a rengeteg állítólagos eszleles miatt írtam.

Ha asztral Utazásról van szó (ami fogggalmam sincs mi), bizonyára nem fizikai, hanem valami érzelmi a nevéből ítélve. Az nem fer össze nekem azzal, h fizikai humanoid testeket látnak minden második utcában.

2013. márc. 17. 19:35
 10/27 anonim ***** válasza:
Mindenesetre, honnan veszed, hogy az emberi faj nem e idegen eredetű? Élet vurágának ősi titka? Olvasgass picit belőle érdekes, tudományos és alátámasztott.
2013. márc. 17. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!