Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t észleltek Mexikóvárosban...

UFO-t észleltek Mexikóvárosban. Mit szólsz?

Figyelt kérdés
Kocka alakú lebegő tárgyat vett videóra egy szemtanú Mexikóvárosban. A tárgy lassan lebegett a föld felett, majd hamar eltűnik a fák mögött, ezért a videó nem hosszú. A felvételen jól kivehető a tárgy szabályos alakja, annak élei és forgó mozgása. Az esethez egy másik esemény is kapcsolódik: a közelmúltban Texas felett is hasonló tárgyat láttak, melyről korábban már tettem fel kérdést https://www.youtube.com/watch?v=FASc94LfqfQ&feature=player_e..
2015. júl. 15. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon is lesz UFO észlelés ha majd jönnek a lumbulábiak ide gyarmatosítani minket
2015. júl. 15. 21:56
 12/17 Ratatamm ***** válasza:
59%
Remek.
2015. júl. 15. 22:49
 13/17 anonim válasza:
47%
Szerintem egy sárkány (eregetett).
2015. júl. 15. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Végig sem Olvasom..... Nem nézem meg a videót! Kitaláltam: ez ugyanaz az Ufo amit csak sz a r minőségben tudnak rögzíteni.. Senki sem látta... Semmi kézzel fogható bizonyîték. Csak egy videó....
2015. júl. 16. 08:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért gondolják azt az emberek, hogy a földön kívüli élet sokkal inteligensebb, mint a miénk? De tegyük fel, hogy megtalált minket egy másik faj. Akkor mi a fa*zomért nem szállnak le és köszönnek be, hogy csumi,csá, puszi,pá? Én hiszem, hogy nem vagyunk egyedül, de kétlem, hogy megtalált volna minket egy másik faj.
2015. júl. 17. 02:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valami észrevétlenül belép egy ország légterébe. Azt észrevette volna a katonaság és a kormány is. Ez megint egy jól sikerült effect.
2015. júl. 17. 02:22
 17/17 anonim válasza:
Szerintem ez egy piszok a lencsén. lol
2015. aug. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!