Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tegnapelőtt humanoidplazardoka...

Tegnapelőtt humanoidplazardokat észleltek?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 29. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de nem csak tegnapelőtt, minden nap szoktam.
2014. máj. 29. 19:15
 2/7 anonim válasza:
Katonai légtérben, mi valószínűbb? Valami kísérleti repülőgép vagy humanoidplazard? Egyáltalán ez mit jelent?
2014. máj. 30. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezer sebből vérzik a sztori. Utasszállító gépen nem lehet csak úgy félrerántani a kormányt, mint egy autóban. Ha azonos magasságon keresztező forgalom van, vagy csodás módon álldogálna ott valami, mire látja, már késő. Vagy irgalmatlan nagy az a valami, nagyon tiszta a levegő.

Az a közelség, amit írnak is lehetetlen. Légi tankolásnál közel megy két gép, de azok építése is más, a pilóták kiképzése is nagyon erre van kihegyezve.

A homanoidplazard annyira titkos, hogy a google nulla találatot ad.

2014. máj. 30. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a tény is a reptoidok létezését bizonyítja!

Tehát feltehetjük a kérdést, a lacerta nevű interjú igaz-e vagy sem??

A tények azt bizonyítják hogy igen! És azt is hogy a hengeres űrhajók gyakoriak!

2014. máj. 31. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
miket észleltek?!
2014. máj. 31. 16:14
 6/7 anonim válasza:
már elég sok mindent észleltek...én hiszek az UFO-ban mert ugye hatalmas az univerzum még a Tejútrendszer is amit még nem teljesen fedeztünk fel...de ,hogy a Földön is lennének azt nem hiszem...én is láűttam interjút mikor kitálalt a bácsi ezekről de kitudja...sztem mindenki hiszi h valahol léteznek az univerzumban lés pont az ilyenekkel akarják elhitetni,hogy már a Földön is vannak...de pl youtube-os videókat láttam ahogy filmezik azt a csészét hát hagyjuk már...madj ha lesznek higgyétek el észrevesszük..!
2014. jún. 1. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
humanoidplazardokat? ENNYIRE sok ideje van egyeseknek?
2014. jún. 22. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!