1/7 anonim válasza:
Igen, de nem csak tegnapelőtt, minden nap szoktam.
2/7 anonim válasza:
Katonai légtérben, mi valószínűbb? Valami kísérleti repülőgép vagy humanoidplazard? Egyáltalán ez mit jelent?
3/7 anonim válasza:
Ezer sebből vérzik a sztori. Utasszállító gépen nem lehet csak úgy félrerántani a kormányt, mint egy autóban. Ha azonos magasságon keresztező forgalom van, vagy csodás módon álldogálna ott valami, mire látja, már késő. Vagy irgalmatlan nagy az a valami, nagyon tiszta a levegő.
Az a közelség, amit írnak is lehetetlen. Légi tankolásnál közel megy két gép, de azok építése is más, a pilóták kiképzése is nagyon erre van kihegyezve.
A homanoidplazard annyira titkos, hogy a google nulla találatot ad.
4/7 anonim válasza:
Ez a tény is a reptoidok létezését bizonyítja!
Tehát feltehetjük a kérdést, a lacerta nevű interjú igaz-e vagy sem??
A tények azt bizonyítják hogy igen! És azt is hogy a hengeres űrhajók gyakoriak!
6/7 anonim válasza:
már elég sok mindent észleltek...én hiszek az UFO-ban mert ugye hatalmas az univerzum még a Tejútrendszer is amit még nem teljesen fedeztünk fel...de ,hogy a Földön is lennének azt nem hiszem...én is láűttam interjút mikor kitálalt a bácsi ezekről de kitudja...sztem mindenki hiszi h valahol léteznek az univerzumban lés pont az ilyenekkel akarják elhitetni,hogy már a Földön is vannak...de pl youtube-os videókat láttam ahogy filmezik azt a csészét hát hagyjuk már...madj ha lesznek higgyétek el észrevesszük..!
7/7 anonim válasza:
humanoidplazardokat? ENNYIRE sok ideje van egyeseknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!