Második éjjele álmodok hasonló furcsa álmot. Mitől lehetnek és mit jelképezhetnek ezek az álmok? Szóval tegnapelőtt éjjel kisrucákról álmodtam, amelyek egy dobozban voltak, viszonylag kevesen, próbáltak kimászni, én pedig visszatartottam őket.
Nem érzed úgy hogy elfolytod valódi önmagadat a hétköznapokban? A kis madarak pozitív dolgot jelentenek, vmit ami szeretne kibontakozni. Te ezt megakadályozod, szinte félsz, hogy mi van ha kimásznak, ezért erőszakkal visszatartod őket. Lehet, hogy ezt teszed önmagad pozitív részeivel is, elnyomsz minden kis kibontakozó dolgot. Vagy pedig van pár ember az életdben akikre rátelepedsz. De inkább az előbbit tartom valószinűbbnek.
Félsz a változástól?
első vagyok.
Az önbizalomhiány pont igazi valónk elfolytása, a sok rossz tapasztalat miatt, és a megszokott minta miatt mi szerint "kevesebb vagyok, mint a másik". Olvastam egyik nap egy jó idézetet, nem tudom pontosan hogy volt, de a lényege, hogy az, hogy kevesebbnek tarjuk magunkat másoknál, az a legkegyetlenebb módja annak, hogy ki akarjuk fejezni, mi különbözőek vagyunk. Ugyanis mindenki egyenértékű. Tudom jól h a szép szöveg nem elég h ezt igazán kivitelezni is tudjuk.
Küldök pár dolgot, ami segít az igazi változás útján, nekem segített.
Ha gondoljátok...
Éld az életed: [link]
Az élő mátrix: [link]
Itt van sok minden, ajánlom a Most hatalmát.
Úgy éreztem ezeket el kell küldenem.
Minden jót Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!