Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek 1977 Novembe...

Mi a véleményetek 1977 November 26-ával kapcsolatosan? Igaz, hogy rádiójelet észleltek az űrből vagy nem?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek benne, bár több mint valószínű, hogy van valami valóság alapja, de biztos, hogy nem olyan volt mint amilyennek mutatták a youtube-on, hogy beszélt Ashtar vagy milyen parancsnok..... szóval ha meg is történt szerintem biztos nem olyan volt... Szerintetek mi történhetett?

2013. aug. 1. 10:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Azt agusztus 15.-én észlelték és Hűha jelnek hívják, semmilyen parancsnok nem beszél benne . Ma sem tudják pontosan honnan jött, így akár küldhették egy űrhajóról is .

https://www.youtube.com/watch?v=T1E4kstjZWo

OM

2013. aug. 1. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Valami agyament feltűnési viszketegsége!
2013. aug. 1. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Én tudom mire gondol a kérdező. Ezen a dátumon valaki/valami feltörte az adást az Egyesült Királyságban, a tv csatornákon és helyette egy hang szólt, egy üzenet és ezt elvileg az Ashtar parancsnok beszélt.

Ez a figura pedig ez:

[link]

Itt az eredeti hang:

http://www.youtube.com/watch?v=oUgms_Yp5hE

Az adás tényleg megtörtént, szóval ez tény, de ami hozzá fűződik azt nem hiszem el. Szerintem egy egyszerű hacker törte fel az egészet, majd a saját világnézeteit mondta el ufó köntösön keresztül. Mondom ezt úgy, hogy én azért hiszek az ufókban.

Egyébként úgy tudom, hogy egyszer a rádió adásokba is be lett törve egyszer.

2013. aug. 1. 14:07
 4/14 A kérdező kommentje:

1. húha... ez elég érdekes. Ennek megpróbálok utána járni.

3. Igen erre gondoltam, de ez biztos kamu. Igazad van, szerintem is csak egy ember lehetett...

2013. aug. 1. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Biztos kamu,érdekes az összes ilyenre rámondják,egyszerűen az ember nemtudja felfogni még ezeket az agyával,hogy lehet hogy földönkívüli üzenet volt,és ha az volt mivan?semmi,elvannak ők is ott mi is itt,nemtudom miért nem lehet elhinni,az is lehet hogy egy csillag hangja volt.
2013. aug. 1. 19:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem az összes ilyenre mondjuk ra.... De most komolyan te elhiszed Ashtar parancsnok létezését? Nem mondtam hogy nem hiszek a Földön kívüli életben. Sőt, szinte biztos hogy máshol is van élet.
2013. aug. 2. 00:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Milyen asthar?Ezek a reptoid lények csak baromságok,én nem arra értettem,hanem a hűha jelre,igenis elképzelhető hogy egy más civilizáció kommunikációját fogtuk,nemtudom miért ilyen hihetettlen.
2013. aug. 2. 20:47
 8/14 A kérdező kommentje:
te itt vagy ember? mondtam igen is hiszek a földön kívüli életben, és lehet hogy tényleg egy másik bolygóról jött a rádiójel.
2013. aug. 3. 00:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Én reptoid vagyok nem ember
2013. aug. 3. 17:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, kb. addig hallgattam, hogy "new age of aquarius". Idejön valami földönkívül fényévekről, s egy, a csak a Földről látható, fiktív alakzatra - csillagkép - hivatkozik. Nem rossz. Egy ilyen fejlett civilizáció nem valószínű, hogy asztrológiával foglalkozik, ezeken a babonákon kívül, nekik mérhetetlenül többet kell tudniuk az űrről. Egy valóban hiteles földön kívüli üzenetben egész más kellene, hogy álljon. Valami olyasmi, amiről azonnal tudható lenne, hogy valóságos. Nem a Vízöntőre hivatkozni. Ez sci - fi -nek is rossz.
2013. aug. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!