Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek 1977 Novembe...

Mi a véleményetek 1977 November 26-ával kapcsolatosan? Igaz, hogy rádiójelet észleltek az űrből vagy nem?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek benne, bár több mint valószínű, hogy van valami valóság alapja, de biztos, hogy nem olyan volt mint amilyennek mutatták a youtube-on, hogy beszélt Ashtar vagy milyen parancsnok..... szóval ha meg is történt szerintem biztos nem olyan volt... Szerintetek mi történhetett?

2013. aug. 1. 10:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az első kommentelőnek igaza van a "Hűha" jellel kapcsolatban.
2013. aug. 22. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem egy Woodstocki hippi feltőrte a televízió frekvenciáját és így akarta az embereket a béke felé terelni. Állítólag nem lehetett kikapcsolni a TVt.

2013. szept. 12. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik kis buz1 lúzer (vérnyelvtannácik kedvéért looser) találja ki ezeket a hőskölteményeket az idegen lényekről. Ez az Ashar is elég buz1s név és az a már sok száz, vagy ezer oldalnyi marhaság is, amit ezek költöttek (Dulce bázis, meg Lacerta, meg a többi baromság, amit a többi lúzer ész nélkül bevesz).

A wow! jel valódi volt, ha most jelentkezne, akkor ma már lehet, hogy vissza tudnánk állni a forrására. Így utólag már nem lehet megmondani, hogy akkoriban mi lehetett.

2013. okt. 2. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
A Class FM volt. Az ufók átutazóba voltak, ezt a rádiót tudták csak fogni nálunk.
2013. okt. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!