UFO-t észleltek Mexikóban? Vajon melyik fajnak vannak ilyen repülőalkalmatosságai?
Figyelt kérdés
Azonosítatlan repülő tárgy lebegett az égen Mexikóban kedden. A Tijuanaban készített felvételen elsőre egy felhőfoszlánynak tűnne a jelenség, de aztán kiderül, hogy az bizony nem felhő.
http://www.youtube.com/watch?v=rTaM4wRACHs
2013. szept. 15. 12:16
1/14 anonim válasza:
Sírva könyörgöm! Ne etessétek a trollt!
2/14 anonim válasza:
Szerintem ezek a Replikátorok.
3/14 anonim válasza:
Gondolom meglátták a chicanokat aztán húztak is el... Vato Loco!!
4/14 anonim válasza:
Ez, nem hasonlít egyik fajéhoz sem! Valami amatőr forgatócsoport, egy olcsó sci-fit forgatott. Szereztek egy felfújható óriásbálnát, aztán felengedték egy kötélen, hogy csináljanak róla pár felvételt...
5/14 anonim válasza:
Ez már a földi emberek által megépitett jármű.
Elértük hát ezt a szintet, hogy mi is tudunk már ilyeneket épiteni.
6/14 anonim válasza:
A felvételen nem tárgy látható, hanem az MGH-19-37 rendszámú mexikói teherautó kipufogójából egy emelkedőn kiadott füst.
7/14 anonim válasza:
Szerintem a krixkraxiak vagy a poloskoid birodalom űrhajói azok.
8/14 anonim válasza:
Meg azt is elértük,hogy manapság már senki nem hinné el,még azt sem,ha igazi UFO lenne,mert olyan sokan csinálnak már hamisított videókat,fotókat.
10/14 anonim válasza:
hehe! nah figyi Földönkívüliek léteznek de ide még nem jutottak el! valamint ha felszáll valahonnan 1 repülőgép, vagy azonosítatlan és engedély nélkül tartózkodik ott ahol akkor azonnal rácuppannak a vadászgépek! nah én mást nem láttam csak azt amit mindenki UFO-nak néz! :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!