UFO-t észleltek a brit Szcientológiai Központ felett, már mindenhol megjelenek? Mit szólsz?
Figyelt kérdés
Három személyszállító repülőgép pilótája is UFO-kat észlelt a brit Szcientológiai Központ felett, miközben leszállni készültek a Gatwick repülőtérre, áll egy jelentésben. Mindegyik pilóta úgy írta le, amit látott, mint ‘két lapos, ezüst lemez ” Az ismeretlen objektumok 3000 méterrel alattuk repültek el. A légiforgalmi irányítás ugyanekkor hat UFO-t észlelt a saját radarján, amik hirtelen eltűntek.
2013. jún. 9. 19:40
2/7 anonim válasza:
zöld pacsit ide aki azért nem olvasta végig mert fél hogy hülyeség
3/7 anonim válasza:
nem olvastam végig, de megnéztem a képeket és kiderült hogy oltári nagy hülyeség..
Ekkora butaságot még nem észleltem..
ez már az azonosítatlan tárgyak ritkaságával azon konzukció
Grat a kérdezőnek.
4/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különleges.
Csak a nagyfőnök (Xenu) jött látogatóba.
Szokásos vezetői ellenőrzés.
5/7 anonim válasza:
A Ctrl+V billentyűparancs helyesírási hibákat követett el. LOL.
7/7 Wadmalac válasza:
Tom Cruise adott le előrendelést egy Moller 400-asra, nem őt látták? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!