Megnyerte a Britain's Got Talent brit tehetségkutató döntőjét a magyar Attraction látványszínház. Mit jelenthet ez nekünk?
Figyelt kérdés
Azért ez már valami!2013. jún. 8. 23:25
1/5 anonim válasza:
Nahát, nem is tudtam hogy megnyerték :D De tény, megérdemelték, különleges és nagyon klassz volt az előadásuk.
2/5 anonim válasza:
Várható volt, hogy megnyerik, mert igencsak magasra tették a mércét. De nekünk ettől semmivel nem lesz jobb, maximum a "Hungary" szócska kapott némi hírnevet, de ettől a magyar gazdaság és munkanélküliség sajnos nem fog jó irányba terelődni.
3/5 anonim válasza:
nagyon szép eredmény!!!
Magyarok tudtommal nem nyertek még külföldi tehetségkutatót (más nem britnek is szép teljesítmény lett volna, egy britnek is nagy siker, hát még egy magyarnak)
de a britek csak annyit tudnak, hogy az Attraction nem brit (bár biztosan akadnak olyanok is akik megjegyezték hogy Hungary, meg tudják h EU).
Simon Cowell sok pénzt lát bennük.
Majd a királynő előtt is fel fognak lépni, ez is nagy elismerés.
Aztán ha indul a köv.széria, akkor már az új jelöltekkel lesznek elfoglalva. És majd úgy emlegetik őket mint a Britain's Got Talent egyik nyertese, olyan nevek társaságában mint Susan Boyle, Paul Potts stb
Magyarországnak szerintem jó reklám, végre valami jót is lehet hallani.
4/5 anonim válasza:
Valaki be tudná linkelni a döntőt? Amiben úgy olvastam magyarul nyilatkoznak! Azt meghallgatnám. Köszönöm.
5/5 anonim válasza:
nincs fent a neten szerintem az amikor magyarul beszelt mert az mas adasban ment es ott mondta nekik a musorvezeto hogy mondjon valamit magyrul de valami olyasmit mondott hogy nagyon orulnek meg hogy nagy megtiszteltetes meg ilyenek amugy nagyon jok voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!