Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Negyven éve hord UFO-implantát...

Negyven éve hord UFO-implantátumot a bőre alatt egy angol férfi. Ismersz hasonló estet?

Figyelt kérdés

Nekem is volt gyermekkoromban a lábamban implantátum, az ufók beletették. Pár év múlva meg kiszedték. Jól jártam, bár lehet nem fejlődtem fizikailag olyan erősnek vagy az immunrendszerem legyengült és nem érdemeltem ki a további használatot. Ki tudja ? :)

Lényeg az, hogy rengetegen hordanak egész hosszú életükben ilyen kis eszközt. Mennyire döbbent ez le? Mennyire ösztönöz az implantátumok okának kiderítésére ez eset? [link]

2015. júl. 7. 21:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%

Nem anyáztam, csak irányt adtam, merre haladjál. A foglalkozásáról pedig szót sem ejtettem, mivel nem ismerem.

Intelligens, müvelt ember nem beszél magas lóról a másikkal, föleg ismeretlenben. Csak akinek kissebbségi komplexusa van, és a saját eszét akarja bizonygatni.

Nem eröszzakolt meg Ufo, de cigány Sem. :)

Mi következik ebböl?

Azon meg miért csodálkozol, ha valakit lehurrogsz kényszeres bizonyítási vágyból hogy mekkora koponya vagy, akkor esetleg vissza "anyáz"? Én kb 15 évesen túl voltam azon hogy a másik a hülye mert visszaütött...

2015. júl. 8. 15:06
 22/37 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozok veled mert nincs ertelme:D na mindegy egy zold kis ember megnyomott teged haturol oszt csa ...
2015. júl. 8. 15:10
 23/37 anonim ***** válasza:
Viselkedjetek, mert különben dühbe jövök!
2015. júl. 8. 15:12
 24/37 anonim ***** válasza:
En mar viselkedek is:D
2015. júl. 8. 15:14
 25/37 anonim ***** válasza:
jól is teszed
2015. júl. 8. 15:18
 26/37 anonim ***** válasza:
Tudom:D
2015. júl. 8. 15:29
 27/37 anonim válasza:
2: helyesírásod összhangban van vitatkozási készségeddel. Béke van.
2015. júl. 8. 15:56
 28/37 FüligJimmy88 ***** válasza:

Igen, én ismerek egy hasonló esetet.

Volt egy muki, aki váltig állította, hogy az idegenek beültettek valamit a szájpadlásába. Megvizsgálták, és kiderült, hogy amalgántömés volt XD.

Amúgy én fogékony vagyok erre a témára, csak eddig még nem találkoztam olyan esettel, ami meggyőzött volna. Mint ahogy ez sem. Tehát vegyük sorra: 40 éve van ott, de csak most szól. Aha. Ami a képen van valószínűleg egy zsírcsomó. Nekem is van. Aztán ott van az is, hogy a csávó boltvezető. Nyilván jó reklám neki egy ilyen sztori. Az meg hogy időnként megzavarodnak körülötte az elektromos szerkezetek... Ezt egyrészt hazudni is lehet, ez esetben gondolom éppen akkor nem volt semmi malőr, amikor ott volt a riporter, de amúgy vannak emberek, akik elektromosan vagy mágnesesen töltöttek. Nagyon ritka, de előfordul, senki sem tudja mitől van... Bakker, néha komolyan utálom, hogy mindent meg tudok magyarázni, pedig úgy szeretném tudni hogy itt vannak... De most komolyan.

2015. júl. 8. 15:58
 29/37 anonim ***** válasza:
Horst teged 1 nyelvtantanar eroszakolt meg?:D
2015. júl. 8. 16:05
 30/37 anonim ***** válasza:

"Nem vitatkozok veled mert nincs ertelme"

Nincs hát. Ahhoz kéne hogy eszed legyen, nem csak nagy pofád takonypóc.:)

Most kiverheted hogy tied az utolsó szó.

2015. júl. 8. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!