Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Negyven éve hord UFO-implantát...

Negyven éve hord UFO-implantátumot a bőre alatt egy angol férfi. Ismersz hasonló estet?

Figyelt kérdés

Nekem is volt gyermekkoromban a lábamban implantátum, az ufók beletették. Pár év múlva meg kiszedték. Jól jártam, bár lehet nem fejlődtem fizikailag olyan erősnek vagy az immunrendszerem legyengült és nem érdemeltem ki a további használatot. Ki tudja ? :)

Lényeg az, hogy rengetegen hordanak egész hosszú életükben ilyen kis eszközt. Mennyire döbbent ez le? Mennyire ösztönöz az implantátumok okának kiderítésére ez eset? [link]

2015. júl. 7. 21:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

2 Vagyok

Te nagyon okoas vagy...szerintem ertelmezd a mondatokat..ahogy az elottem levo is mondta..

De megteszem helyeted ha nem vagy ra kepes..

Nos ebben a kerdesben az UFO osszefonodik a kis zold emberkekel akik kulonbozo muszereket ultetnek beled..az ufot jelen esetben ET szeru lenyekre kell azonositani..olvasd el a kerdest utana durogjal eszes..

2015. júl. 8. 10:22
 12/37 anonim ***** válasza:

Én meg tudtam hogy valaki azzal fog jönni hogy amit nem látunk az nem is létezik.

Meg hogy a végtelen nagy világegyetemben mi vagyunk az egyetlen értelmes faj. Haha.

Még matematikailag is kell hogy legyen. Ha egy megszámlálhatatlanul végtelen univerzumban van esély az élet kialakulására, akkor az legalább megszámlálhatóan vételen sokszor ki is alakul.

Egyébként az ember történelméhez viszonyítva még nem is olyan rég az ilyen okostojások azt vallották hogy lapos a Föld, meg késöbb hogy a Föld körül kering a Nap. :D

Aztán jön egy okos hogy nincs UFO. Szószerinti fordításban van.

Ha meg a nem szószerintit nézem, akkor végtelen nagy esély van rá hogy van. AZ más kérdés hogy pont annyi Ufo-t láttam, mint oxigénmolekulát. Szóval most már tudom hogy levegö sincs.:D

2015. júl. 8. 10:26
 13/37 anonim ***** válasza:

A levegore van magyarazat ...hulye peldakal dobalozol..

De higyetek csak a kis zold emberkekben akik eljonnek es megeroszakolnak titeket:D

2015. júl. 8. 10:29
 14/37 anonim ***** válasza:

meg mindig 2. Vagyok

A te gondolkodasodal akkor van yeti van csenomano stb.. Szellemekre is van esely hogy lezeznek?:D majd ha elottem lessz egy ufo akkor elhiszem! Azt ne mond mar hogy a mai muszerekel nem kaptak volna le egyet vagy barmi olyan dolgot ami egyertelmuen bizonyitja hogy leteznek.

2015. júl. 8. 10:41
 15/37 anonim ***** válasza:
41%
mellimplantátumod van? Skizofrén vagy? :DDD
2015. júl. 8. 10:44
 16/37 anonim ***** válasza:

"De higyetek csak a kis zold emberkekben akik eljonnek es megeroszakolnak "

Ki mondta hogy kicsik, zöldek, és egyáltalán olyan létformák amik az amberhez hasonlítanak?

Ilyent csak a síkhülyék hisznek.

Ti meg higgyétek hogy a monitorotok elött ülve mindent tudó minden felett álló föemlösök vagytok. Miközben az eröviszonyokat nézve egy csinmpánz jobb kondiban van.:D

2015. júl. 8. 14:27
 17/37 anonim ***** válasza:
31%
2-es, szerintem szállj le a magas lóról mert setét vagy mint az éjszaka. Én olyan komolysággal válaszoltam a kérdésre amilyen komoly maga a kérdés volt. Te meg jösz itt a szövegértelmezéssel. Szerintem menj a_ny_ádba aki a világra nyomott.
2015. júl. 8. 14:30
 18/37 anonim válasza:
60%
Szerintem ha létezik is UFO, elég ha benéz egy ilyen fórumra, mennyi degenerált irogat, és sovány disznó vágtába továbbállnak, ezért nem láttun még egyet sem.:DDD
2015. júl. 8. 14:38
 19/37 anonim ***** válasza:
Horstke,ne legyél már ennyire kényes.A kérdező nem degenerált, hanem skizofrén. Még kényes vagy!
2015. júl. 8. 14:49
 20/37 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Szerintem ertelmes muvelt ember nem anyazik ... Ezzel magadat minosited mindenki elott ugyhogy pacsi.. De teged eroszakolt mar mwg egy ufo ugye? Meg elis vitek a bolygora ahol elnekxd mert meglatszikxd

2015. júl. 8. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!