Negyven éve hord UFO-implantátumot a bőre alatt egy angol férfi. Ismersz hasonló estet?
Nekem is volt gyermekkoromban a lábamban implantátum, az ufók beletették. Pár év múlva meg kiszedték. Jól jártam, bár lehet nem fejlődtem fizikailag olyan erősnek vagy az immunrendszerem legyengült és nem érdemeltem ki a további használatot. Ki tudja ? :)
Lényeg az, hogy rengetegen hordanak egész hosszú életükben ilyen kis eszközt. Mennyire döbbent ez le? Mennyire ösztönöz az implantátumok okának kiderítésére ez eset? [link]
Vagy álmodtad,vagy annyira belemerültél ezekbe a dolgokba,hogy hallucináltál,vagy nagyon ütős a cucc...
A csávó meg tuti kamuzik.
Hmmm erdekes
1. UFOk nincsenek!
2. Bizonyara pont olyanokba ultetik akik hisznek bennuk..erdekes
3.Arra nem gondolsz hogy 5 perces hirnevre vagyik ezert talal ki ilyet..
4. Trollkodjal mashol..
"Nekem is volt gyermekkoromban a lábamban implantátum, az ufók beletették." Hmmmm.. Mesélj még!
És nosztalgikus érzés kerített hatalmába, mert eszembe jutott Feri és a chip esete :D Azok a régi szép Gyakoris idők!
"Nekem is volt gyermekkoromban a lábamban implantátum, az ufók beletették. Pár év múlva meg kiszedték."
Nem betettek valami az UFÓk name kivettek. A cereburum nevű szervedet... ...és azóta sem tették vissza :)
Tyűha :o ki tudja kibe raktak még implantátumot a földönkívüliek. Pataky Attilából egy egész hordónyit lehetne kiszedni, az tuti.
És Kérdező, melyik faj tett implantátumot a lábadba? Reptoidok, lumbulábiak vagy a poloskoidok? És nem becstelenítettek meg a hajón, az hogy lehet? Az az első ha elrabolnak valakit!
2. Vagyok
6.!
Megnyomtak ugy haturol hogy agykarosodast szenvedett:D szerinted miert tesz fel ilyen kerdest?:D
Egyebkent az UFOK allat szex kedvelok..a tehenekre es a kecskekre buknak. Kerdezo! Te egy titkos kutatatas kozben kifejlesztett genmanipulalt szuper tecske vagy?
"UFOk nincsenek!"
UFO - azonosítatlan repülö tárgy. Tehát amíg nem azonosítják, egy madárraj is az vagy épp egy lufi.
De te csak fújd a bemagolt demagógiádat felkiáltójellel.
Es tudtam hogy jonni fog valaki aki nem megerti amit mondanak, esetleg koveti az esemenyeket, nem, hanem kiragad egy szot es abba fog belekotni.
Tudjuk mit jelent a rovidites szo szerinti forditasa, es azt is hogy ki mire szokta hasznalni. Probalj meg ertelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!