Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A mai nap vágtam a füvet.11:26...

A mai nap vágtam a füvet.11:26 kor arra lettem figyelmes, hogy valami repked, és gyorsan elő is vettem a telefont, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy UFO? Vagy csak valaki a drónjával repked?

[link]

2015. jún. 7. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nem ufo. Ez a vérszívó rétikuvik.
2015. jún. 8. 13:05
 12/14 anonim válasza:
ez egy fel hő!!!
2015. jún. 14. 16:24
 13/14 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ez felhő. csak valami egyszerű, közönséges ufó...
2015. jún. 17. 07:31
 14/14 anonim válasza:

Jó okunk van rá, hogy higgyünk az ufókban. Én hiszek bennük, ezért nem tartom kizártnak az ufo elméletet (hogy ufo volt).

Lehetett akár drón is, de azzal annyi a bökkenő, hogy egy hobbi gép nem tud ilyen magasra felmenni és nem ilyen nagy.

A katonaságnál használt drónok már nagyobbak, de nem ennyire. Ennyire nagyok csak az amerikai bombázó drónok szoktak lenni. De az ide-oda mozgás egy helyben nem a bombázók stílusa, hanem a felderítőké. Amik ugye a kicsi drónok.

Viszont nekem a képről felhőnek tűnik. De egy felhő csak a szél miatt tud mozogni, az pedig nem vált állandóan irányt, és ha a szél az egyiket fújja, akkor a másikat is (mármint a felhőt).

Egyszóval a drón nem valószínű, a felhő sem. Ergó én azt mondom, hogy ufo lehetett. Lehet paranormális baromságokban hívő embernek nevezni, de sztem lehetséges.

2015. júl. 19. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!